Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Στη "φόρα" η ταυτότητα του δεύτερου δολοφόνου!

Τι αναφέρουν οι αρχές;

Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Στη

Κυκλοφόρησαν νέες εξελίξεις για την αιματηρή τραγωδία που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στους Αγίους Θεοδώρους! Μετά την ταυτοποίηση του πρώτου δράστη, στη "φόρα" βγήκε και η ταυτότητα του δεύτερου δολοφόνου!

Ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης για τη δολοφονία της ηλικιωμένης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους το Σάββατο.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες ο γιος της άτυχης 77χρονης ξέσπασε για τον άδικο χαμό της μητέρας του!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν έναν 35χρονο Ρομά καθώς και για τον 30χρονο οδηγό που βρισκόταν από χθες στο «μικροσκόπιο» των Αρχών.

Ο 30χρονος Ρομά, έχει απασχολήσει την Ελληνική Αστυνομία και στο παρελθόν για ληστείες και κλοπές.

Οι Αρχές, έχοντας στα χέρια τους φωτογραφία από κύκλωμα ασφαλείας στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο των δραστών, υπέδειξαν τον ύποπτο σε αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τον δράστη να περνάει με το αυτοκίνητο και να σκοτώνει την ηλικιωμένη και, σύμφωνα με πληροφορίες, τον αναγνώρισαν.

Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Πότε θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη 77χρονη;

Πότε θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη 77χρονη που σκότωσαν για να τη ληστέψουν; Η τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους δεν έχει τέλος για την οικογένεια της γυναίκας!

Σήμερα στις 15:00 στο νεκροταφείο Σχιστού, θα πουν φίλοι και συγγενείς το τελευταίο αντίο στην άτυχη γυναίκα που βρήκε τραγικό τέλος όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι κακοποιοί οι οποίοι επιχείρησαν νωρίτερα να τη ληστέψουν, στους Αγίους Θεοδώρους.

Τα λόγια του συζύγου της άτυχης ηλικιωμένης συγκλονίζουν. «Ήμασταν μαζί 55 χρόνια. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι πάτησαν τη γυναίκα μου, μετά πήγα να τη σηκώσω. Μόλις είδα τα αίματα, κατάλαβα τι είχε συμβεί», δηλώνει στον Alpha ο 79χρονος Δημήτρης Τζίβας, σύζυγος και αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία της γυναίκας του.

«Ήταν δυναμική, θα τον κοπανούσε εάν δεν ήταν το αυτοκίνητο», τονίζει ο σύζυγος για τον δράστη που έκοψε τον σταυρό που φορούσε στον λαιμό της η σύζυγός του.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο άνδρας είδε το αυτοκίνητο, το οποίο σκότωσε την 77χρονη, να ανεβαίνει τον δρόμο.

«Η μαμά τσακώνεται» του είπαν τα παιδιά του και τότε αμέσως ο 79χρονος έτρεξε και είδε το αυτοκίνητο με ανοιχτό το καπό να κατηφορίζει τον δρόμο.

Ο 79χρονος σύζυγος μίλησε για ξεκάθαρη πράξη δολοφονίας, ενώ όπως αποκάλυψε για τον δράστη είναι νεαρός μέχρι 35 ετών.

Πηγή: protothema.gr