Φρίκη με την κατάθεση του πατέρα που βίαζε την κόρη του στην Κρήτη! «Ήταν πολύ όμορφη και κάτι πάθαινα»!

Ανατριχιαστικές δηλώσεις!

Φρίκη με την κατάθεση του πατέρα που βίαζε την κόρη του στην Κρήτη! «Ήταν πολύ όμορφη και κάτι πάθαινα»!

Φρίκη έχει προκληθεί σε όλη τη χώρα με την κατάθεση του αδίστακτου πατέρα που βίαζε επί 17 χρόνια την κόρη του στην Κρήτη! «Ήταν πολύ όμορφη και κάτι πάθαινα»!

Ο ίδιος δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τη μεγάλη του κόρη δύο φορές την εβδομάδα. Μια ακόμη λεπτομέρεια που αναδεικνύει τη διαστροφή του 55χρονου, είναι ότι έκανε εκείνος μπάνιο την κόρη του, από τα δεκατρία της χρόνια μέχρι πρόσφατα! Η τελευταία φορά που ασέλγησε εις βάρος της ήταν τον περασμένο Αύγουστο. «Ήταν πάρα πολύ όμορφη. Κάτι πάθαινα και τα έκανα» φέρεται να είπε στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου.

Θυμίζουμε πως στη δημοσιότητα βγήκαν και εξελίξεις για την υπόθεση του παππού που βίαζε την 12χρονη στη Μάνη.

Αρχικά ο δράστης δεν συνελήφθη, καθώς δεν συνέτρεχαν προϋποθέσεις αυτόφωρης διαδικασίας και η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων. Εκδόθηκε άμεσα ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Χανίων για κακουργηματικές πράξεις «βιασμού ανήλικης κατ` εξακολούθηση» και «τέλεσης γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη της ηλικίας της, κατ` εξακολούθηση», δυνάμει του οποίου ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς Υπηρεσίας μας και προσήχθη κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, όπου επίσης ομολόγησε τις πράξεις του.

Ο 55χρονος προφυλακίστηκε στις Φυλακές Τρίπολης όπου κρατείται μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Η μητέρα της κοπέλας που κατέθεσε για την υπόθεση, παραδέχτηκε ότι η κόρη της την είχε ενημερώσει για το γεγονός ότι βιαζόταν από τον πατέρα της, πλην όμως δεν την πίστευε. Αντίθετα αποδεχόταν τους ισχυρισμούς του συζύγου της.

Πηγή: neakriti

Φρίκη στην Κρήτη! Αδίστακτος πατέρας βίαζε επί 15 χρόνια την κόρη του!

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση πως στην Κρήτη, ένας αδίστακτος πατέρας ομολόγησε πως βίαζε επί 15 ολόκληρα χρόνια την ανήλικη κόρη του και μεταφέρθηκε στη φυλακή.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που αποκαλύφθηκε στα Χανιά.

Πρωταγωνιστής ένας 55χρονος, σήμερα άνδρας, που κατηγορείται ότι βίαζε επί 15 ολόκληρα χρόνια την πρωτότοκη του κόρη η οποία σήμερα είναι 27 ετών!

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ένα ακόμα περιστατικό βιασμού σημειώθηκε από έναν αδίστακτο πατέρα.

Το κορίτσι, που όπως περιγράφουν αστυνομικές πηγές, ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη, πριν λίγο καιρό βρήκε το θάρρος και την ψυχική δύναμη να μιλήσει στους Αστυνομικούς και να περιγράψει τα όσα έζησε στα χέρια του πατέρα της.

Ο 55χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη αρχές του προηγούμενου μήνα, προσπάθησε να διαψεύσει τις κατηγορίες της κόρης του.

Στην προσπάθειά του αυτή, έπεσε σε αντιφάσεις και αναγκάστηκε να ομολογήσει τις ειδεχθείς πράξεις του δίνοντας μάλιστα στις Αρχές και λεπτομέρειες για τη δράση του.

Ο 55χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και στον Ανακριτή όπου φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του και κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις φυλακές Τριπόλεως.

Πηγή: ekriti