Τραγωδία στο Μεξικό: Τουλάχιστον 14 οι νεκροί! Τι συνέβη;

Ανάμεσά τους και 5 παιδιά!

Τραγωδία στο Μεξικό: Τουλάχιστον 14 οι νεκροί! Τι συνέβη;

Τραγωδία επικρατεί στο Μεξικό με την είδηση πως βρέθηκαν τουλάχιστον 14 νεκροί, ανάμεσα στους οποίους και 5 παιδιά! Τι συνέβη;

Ένα μίνι-μπας που μετέφερε μια οικογένεια η οποία έκανε διακοπές στο Μεξικό συγκρούστηκε σήμερα με φορτηγό με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο 14 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και πέντε μικρά παιδιά.

Το μικρό λεωφορείο κινείτο στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Πολιτεία Γκουαναχουάτο με το θέρετρο Πουέρτο Βαγιάρτα, στον Ειρηνικό, όταν προσέκρουσε στο πίσω μέρος του φορτηγού, που ήταν φορτωμένο με ξυλεία.

Το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες και οι επιβάτες του παγιδεύτηκαν μέσα. Από το όχημα δεν απέμεινε παρά ο απανθρακωμένος σκελετός του, καρφωμένος στο φορτηγό.

Άλλοι δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν και οι δύο από αυτούς είναι σε σοβαρή κατάσταση. Όλοι τους μεταφέρθηκαν με αεροσκάφος σε νοσοκομείο της Γκουανταλαχάρα.

Σύμφωνα με τις τοπικές υπηρεσίες διάσωσης, το φορτηγό ήταν σταματημένο στην άκρη του δρόμου.

«Επρόκειτο για ένα τουριστικό λεωφορείο που το είχε νοικιάσει μια οικογένεια», είπε ο Σαμουέλ Φλόρες, εκπρόσωπος της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της Πολιτείας Χαλίσκο.

Nα θυμίσουμε πως υπήρξε και άλλο φονικό "κύμα" στην περιοχή με άνω από 15 νεκρούς και πολλούς τραυματίες!

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στο Αίγιο: Νεκρός βρέθηκε ο 53χρονος ψαράς! Ποιο το πόρισμα;

Μεγάλη τραγωδία έχει προκληθεί στο Αίγιο, με την είδηση πως βρέθηκε νεκρός ο 53χρονος ψαράς! Ποιο το πόρισμα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και τι συνέβη πραγματικά;

Ο άτυχος άντρας, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης!

Νεκρός εντοπίστηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής ο 53χρονος Σ.Ο., κάτοικος εν ζωή Μυρτιάς Αιγίου, ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης και τον αναζητούσε η οικογένειά του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr, ο άνδρας φεύγοντας από το σπίτι του είπε πως πηγαίνει για ψάρεμα και έκτοτε οι οικείοι του δεν είχαν νέα του, οπότε και ενημέρωσαν τις αρχές για την εξαφάνισή του.


Μετά από εκτεταμένες έρευνες, εντοπίστηκε τελικά από άνδρες του Λιμενικού Τμήματος Αιγίου και από εθελοντές της ομάδας "Αχαιός" στην παραλία Αλυκής, λίγο μετά τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Οι συνθήκες του θανάτου του είναι προς το παρόν άγνωστες και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της αυτοχειρίας. Ο εκλιπών ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Χθες μάλιστα, προκλήθηκε σοκ στο Πήλιο, όπου βρέθηκε και εκεί νεκρός εργάτης από ατύχημα σε λατομείο!

Πηγή: protothema.gr