Τραγωδία στο Κιλκίς! Αυτοκτόνησαν δύο πρόσφυγες!

Ο ένας πατέρας δύο παιδιών!

Τραγωδία στο Κιλκίς! Αυτοκτόνησαν δύο πρόσφυγες!

Μία μεγάλη τραγωδία έλαβε χώρα σήμερα στο Κιλκίς, μιας και δύο πρόσφυγες αυτοκτόνησαν στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνταν.

Σύμφωνα με το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων (Greek Forum of Refugees), και οι δυο πρόσφυγες που αυτοκτόνησαν φιλοξενούνταν σε ξενοδοχείο, στην περιοχή των Μουριών του Κιλκίς. Στο ίδιο ξενοδοχείο φιλοξενούνται περισσότεροι από 350 με 400 πρόσφυγες, αρκετοί εκ των οποίων είχαν μεταφερθεί στο Κιλκίς από τη Μόρια.

Θυμίζουμε πως σήμερα το πρωί, μία τραγική μητέρα μαζί με τα παιδιά της αυτοκτόνησε πηδώντας στο κενό.

Κατά την ίδια πηγή, ο πρώτος αυτόχειρας πρόσφυγας ήταν Αφγανικής καταγωγής, πατέρας δυο παιδιών και ηλικίας 32 – 33 ετών. Ο πρόσφυγας βρέθηκε απαγχονισμένος σε γέφυρα, πολύ κοντά στο ξενοδοχείο.

Ο δεύτερος πρόσφυγας που αυτοκτόνησε καταγόταν από το Ιράκ. Σύμφωνα με το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων, ήταν περίπου 30 ετών και απαγχονίστηκε σε διάδρομο του ξενοδοχείου. Την άψυχη σορό του εντόπισε ένας άλλος πρόσφυγας, ο οποίος υπέστη σοκ και παραμένει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ στην Αργολίδα: 35χρονος άνδρας αυτοκτόνησε με καραμπίνα έξω από το σπίτι του!

Σοκ προκαλεί η είδηση στην Αργολίδα ότι ένας 35χρονος άνδρας αυτοκτόνησε με καραμπίνα έξω από το σπίτι του!

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα νωρίς το πρωί ένας άνδρας στο κέντρο της Νέας Κίου στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αυτοκτονία χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη! 61χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα!

Σύμφωνα πάντα με ανεπίσημες πληροφορίες ο αυτόχειρας 35 περίπου χρονών έβαλε τέλος στη ζωή του κάτω από το σπίτι του πολύ κοντά στην πλατεία της Νέας Κίου στρέφοντας προς τον εαυτό του μια κυνηγετική καραμπίνα.

Τον αυτόχειρα εντόπισε συγγενής του στις 6 το πρωί, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που έσπρωξαν τον 35χρονο στην απονενοημένη αυτή πράξη.

Στο σημείο βρέθηκαν περιπολικά της αστυνομίας, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τη σορό του αυτόχειρα στο νοσοκομείο Άργους.

Την υπόθεση ερευνά το τμήμα ασφαλείας Άργους.

Πηγή: protothema.gr