Τραγωδία! 10χρονη υπέστη καρδιακό επεισόδιο κατά την διάρκεια πτήσης!

Ποια είναι η κατάσταση της;

Τραγωδία! 10χρονη υπέστη καρδιακό επεισόδιο κατά την διάρκεια πτήσης!

Τραγωδία με μια 10χρονη που υπέστη καρδιακό επεισόδιο κατά την διάρκεια πτήσης!

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, ένα κορίτσι 10 ετών, που βρισκόταν μεταξύ των επιβατών, υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο.

Το περιστατικό συνέβη σε πτήση της Delta Airlines στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Λος Άντζελες - Σιάτλ το βράδυ της Πέμπτης (ώρα ΗΠΑ).

Το αεροσκάφος άλλαξε πορεία και επέστρεψε άμεσα στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, όπου περίμεναν σωστικά συνεργεία για να παραλάβουν την δεκάχρονη. Το παραϊατρικό προσωπικό προχώρησε σε όλες τις δυνατές ενέργειες για τη σωτηρία της μικρής, ωστόσο καμία αυτές δεν απέδωσε και έπειτα από λίγη ώρα, ανακοινώθηκε ο θάνατός της.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν το καρδιακό επεισόδιο στη μικρή κοπέλα, το οποίο απέβη, τελικά, μοιραίο για τη ζωή της.

Μάλιστα, σήμερα συνέβη και μια μεγάλη τραγωδία! Συνετρίβη αεροσκάφος με 100 επιβάτες!

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία! Συνετρίβη αεροπλάνο στον δρόμο! Τουλάχιστον 3 νεκροί!

Μια ασύλληπτη τραγωδία συνέβη, αφού συνετρίβη ένα αεροπλάνο στον δρόμο! Τουλάχιστον 3 νεκροί μέχρι τώρα!

Ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη σε δρόμο της πόλης Μπέλο Οριζόντε σήμερα, στην πρωτεύουσα της Πολιτείας Μίνας Ζεράις, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τρεις άνθρωποι, όπως ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα την πυροσβεστική υπηρεσία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους από το αεροδρόμιο Κάρλος Πράτες, σύμφωνα με την εφημερίδα Estado de Minas.

Τραγωδία! Συνετρίβη αεροπλάνο στον δρόμο! Τουλάχιστον 3 νεκροί!

Τρόμος στον αέρα! Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης!

Το μονοκινητήριο αεροπλάνο Cirrus χτύπησε τρία αυτοκίνητα τα οποία τυλίχθηκαν στις φλόγες, σε μια συνοικία της πόλης.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο G1, το Cirrus είχε κατασκευαστεί το 2007.

Η εφημερίδα Estado de Minas ανέφερε ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν συνολικά τέσσερις άνθρωποι, ο πιλότος και τρεις επιβάτες.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία! Συνετρίβη στρατιωτικό αεροπλάνο!

Τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, καθώς συνετρίβη ένα στρατιωτικό αεροπλάνο!

Μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16, που ανήκε στην αμερικανική πολεμική αεροπορία, συνετρίβη σε ακατοίκητη περιοχή, στην πόλη Τρίερ, στα δυτικά της Γερμανίας.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον πιλότο να έχει εκτοξευθεί πριν την πτώση.

Η τοπική αστυνομία, με μήνυμά της, ζήτησε από τους κατοίκους της πόλης να μην πλησιάζουν στην περιοχή, η οποία έχει γεμίσει με κηροζίνη, μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης του πιλότου.

«Μαχητικό αεριωθούμενο κατέπεσε κοντά στο Τσέμερ στην κομητεία Τρίερ-Ζάαρμπουργκ, σε ακατοίκητη περιοχή» έγραψε το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο SWR στον λογαριασμό του στο Twitter.

Αστυνομικοί σκότωσαν παιδί και ζητούσαν από τους γιατρούς την σφαίρα!

Πηγή: protothema.gr