Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Ξεκίνησαν οι τοπικές χιονοπτώσεις!» - Βίντεο ντοκουμέντο!

Σας αφορά!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Ξεκίνησαν οι τοπικές χιονοπτώσεις!» - Βίντεο ντοκουμέντο!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί και τονίζει: «Ξεκίνησαν οι τοπικές χιονοπτώσεις!» Δώστε μεγάλη προσοχή καθώς υπάρχει και βίντεο ντοκουμέντο!

Ο ίδιος, γράφει σε ανάρτησή του:

Αν και τοπικές ξεκίνησαν οι χιονοπτώσεις στη βόρεια Ελλάδα!
Πισοδέρι πριν από λίγο!

Η κακοκαιρία φαίνεται πως ξεκίνησε για τα καλά και τώρα αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η επόμενη περιοχή που θα γίνει "άσπρη"!

ΠΙΣΟΔΕΡΙ - ΖΗΝΟΒΙΑ 28/12/2019

Αν και τοπικές ξεκίνησαν οι χιονοπτώσεις στη βόρεια Ελλάδα! Πισοδέρι πριν από λίγο! Πηγή: Λίτσα Π

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Saturday, December 28, 2019

O ίδιος ανέφερε επίσης μέσα στην βδομάδα, το ακραίο φαινόμενο που έρχεται με τον Γενάρη!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Αέριες μάζες με ψύχος χτυπούν την χώρα! 4 μέρες με πλήρες κρύσταλλο»!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί και τονίζει: «Αέριες μάζες με ψύχος χτυπούν την χώρα! 4 μέρες με πλήρες κρύσταλλο»! Μεγάλη προσοχή!

Ο ίδιος, γράφει σε ανάρτησή του:

«Φίλες και φίλοι!

Αρχές Δεκέμβρη σας είχα αναφέρει ότι μετά τα Χριστούγεννα όλα είναι ανοιχτά από πλευράς καιρού! Ετσι λοιπόν την πρώτη ουσιαστική επεκτατική του κίνηση από τα βόρεια της Ευρώπης προς τη χώρα μας ετοιμάζει ο φετινός χειμώνας σταδιακά από το ερχόμενο Σάββατο ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ και με τη μορφή κλασικού τύπου για Δεκέμβρη μήνα ψυχρής εισβολής, πρώτα στα βόρεια και κατά τη διάρκεια της Κυριακής και μετέπειτα και στις περισσότερες υπόλοιπες περιοχές της επικράτειας!

Όσον αφορά στις όποιες χιονοπτώσεις,αυτές προς το παρόν
τουλάχιστον, δείχνουν να είναι σχετικά περιορισμένες και να εντοπίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές όμως ακόμα και σε σχετικά χαμηλά υψόμετρα..

Παρακολουθούμε λοιπόν την εξέλιξη με μεγάλο ενδιαφέρον και τις επόμενες ημέρες για τυχόν αλλαγές, καθημερινά μέσα από τη σελίδα μου στο
facebook :SakisArnaoutoglouForecasts/

Για το δελτίο καιρού κάντε κλικ εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=nTdL1ueZav8
Για να μη χάνετε τον ...καιρό σας

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

Δείτε και την αναλυτική πρόγνωση καιρού για σήμερα

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Το ακραίο φαινόμενο έρχεται τον Γενάρη! Η μεγάλη εισβολή...»

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί και τονίζει: «Το ακραίο φαινόμενο έρχεται τον Γενάρη! Η μεγάλη εισβολή...» Τι θα έρθει και πότε;

Ο ίδιος γράφει σε ανάρτησή του:

Αρχές Δεκέμβρη σας είχα αναφέρει ότι μετά τα Χριστούγεννα όλα είναι ανοιχτά από πλευράς καιρού! Ετσι λοιπόν την πρώτη ουσιαστική επεκτατική του κίνηση από τα βόρεια της Ευρώπης προς τη χώρα μας ετοιμάζει ο φετινός χειμώνας σταδιακά από το ερχόμενο Σάββατο ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ………. και με τη μορφή κλασικού τύπου για Δεκέμβρη μήνα ψυχρής εισβολής, πρώτα στα βόρεια και κατά τη διάρκεια της Κυριακής και μετέπειτα και στις περισσότερες υπόλοιπες περιοχές της επικράτειας!

Όσον αφορά στις όποιες χιονοπτώσεις,αυτές προς το παρόν τουλάχιστον, δείχνουν να είναι σχετικά περιορισμένες και να εντοπίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές όμως ακόμα και σε σχετικά χαμηλά υψόμετρα..

Παρακολουθούμε λοιπόν την εξέλιξη με μεγάλο ενδιαφέρον και τις επόμενες ημέρες για τυχόν αλλαγές, καθημερινά μέσα από τη σελίδα μου στο facebook :SakisArnaoutoglouForecasts/

Για το δελτίο καιρού δείτε εδώ:

Να σας θυμίσουμε ότι έχει κάνει και δεύτερη πρόβλεψη για τον μήνα...