Τροχαίο σοκ στην Βούλα! Νεκρή 19χρονη και σε κρίσιμη κατάσταση μια 25χρονη κοπέλα!

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Τροχαίο σοκ στην Βούλα! Νεκρή 19χρονη και σε κρίσιμη κατάσταση μια 25χρονη κοπέλα!

Νεκρή κατέληξε μια 19χρονη κοπέλα μετά από ένα τροχαίο σοκ που συνέβη στην Βούλα, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται μια 25χρονη κοπέλα!

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με μια 19χρονη κοπέλα νεκρή και μια 25χρονη σοβαρά τραυματισμένη, σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Βούλα.

Ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητο εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε δένδρο, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ Βούλας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 19χρονη συνοδηγός και να τραυματιστεί βαριά η οδηγός, 25 ετών, η οποία διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την Τροχαία, στο Ασκληπιείο Βούλας, παρά το γεγονός πως δεν εφημέρευε.

τροχαίο Βούλα

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 19χρονη σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η 25χρονη έχει μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στον Ευαγγελισμό.

Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία, που εξετάζει ως πιθανότερα αίτια την ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της βροχόπτωσης σε συνδυασμό με την ταχύτητα.

Ενώ, εχθές το βράδυ υπήρξε ακόμη ένα τροχαίο στην Κομοτηνή με δυο νεκρούς!

Τροχαίο σοκ στην Ηγουμενίτσα: 26χρονη έπεσε σε κολόνα και βρήκε τραγικό θάνατο

Τροχαίο σοκ με μια 26 χρονη στην Ηγουμενίτσα που έπεσε σε κολόνα και βρήκε τραγικό θάνατο.

Μία 26χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της από τροχαίο δυστύχημα ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με το thespro.gr, οδηγούσε το πρωί της Τετάρτης στον επαρχιακό δρόμο Ηγουμενίτσας – Αγίας Μαρίνας, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολόνα φωτισμού.

τροχαίο θάνατος

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και ένα ασθενοφόρο που την μετέφερε χωρίς τις αισθήσεις της στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Φιλιατών. Εκεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η 26χρονη γυναίκα άφησε τελικά την τελευταία της πνοή. Τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ηγουμενίτσας.

Εντωμεταξύ δείτε ποιος γνωστός αθλητής είχε Τροχαίο σοκ!

Τροχαίο σοκ στη Θεσσαλονίκη! Νεκρός ο 49χρονος οδηγός!

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έγινε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη! Ο άτυχος 49χρονος οδηγός είναι νεκρός αφού χτύπησε σε τοιχίο γέφυρας.

Τραγωδία με θύμα έναν 49χρονο, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 03.30 στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 49χρονος, έφυγε από το δρόμο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και χτύπησε σε τοιχίο γέφυρας.

Θυμίζουμε πως χθες ακόμα ένα τροχαίο έλαβε χώρα στη Φθιώτιδα με 3 τραυματίες.

Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό.

Από την πρόσκρουση ο 49χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.

τροχαίο Θεσσαλονίκη