Τραγωδία στις Πλαταιές λόγω της κακοκαιρίας «Ζηνοβίας»! Ένας νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Ποια είναι η αιτία θανάτου;

Τραγωδία στις Πλαταιές λόγω της κακοκαιρίας «Ζηνοβίας»! Ένας νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Μα απίστευτη τραγωδία έγινε σήμερα στις Πλαταιές λόγω της κακοκαιρίας «Ζηνοβίας»! Βρέθηκε ένας άνδρας μέσα στο σπίτι του νεκρός!

Δύο άνδρες βρέθηκαν αναίσθητοι σε σπίτι στις Πλαταιές της Βοιωτίας, όπως μετέδωσε το απόγευμα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Alpha». Σύμφωνα με μαρτυρία, οι δύο άνδρες -πατέρας και παππούς- εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους εντός της κατοικίας, όπου διαμένουν.

Ο γιος της οικογένειας έσπευσε να ειδοποιήσει τις πυροσβεστικές αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν επιχείρηση, για να προσεγγίσουν το σημείο.

Όταν έφτασαν, ο γηραιότερος άνδρας ήταν δυστυχώς νεκρός, ενώ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή σώθηκε ο νεώτερος άνδρας.

Κατά πληροφορίες, στην περιοχή υπήρξε διακοπή ρεύματος, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιόνι) και οι δύο άνδρες άνοιξαν τη γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα από τις αναθυμιάσεις ο ένας να καταλήξει και ο άλλος να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Επίσης πριν ένα μήνα υπήρξε ακόμη ένας νεκρός από την κακοκαιρία! Έπαθε ηλεκτροπληκία μέσα στο σπίτι του!

Πηγή: protothema.gr

"Ζηνοβία": 10 άτομα εγκλωβίστηκαν από τον σφοδρό χιονιά! Σε ποια περιοχή συνέβη;

Η κακοκαιρία "Ζηνοβία" συνεχίζει και πλήττει την χώρα! 10 άτομα εγκλωβίστηκαν από τον σφοδρό χιονιά! Σε ποια περιοχή συνέβη το συμβάν και για τι μας προειδοποιούν;

Χάρη στην άμεση παρέμβαση του Πυροσβεστικού Σώματος, που επιχείρησε με τέσσερις πυροσβέστες και δυο οχήματα, τα άτομα εν τέλει απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο!

Δέκα άτομα εγκλωβίστηκαν στα οχήματά εξαετίας της σφοδρής χιονόπτωσης, στην επαρχιακή οδό Οινόης-Βοιωτίας, στο ύψος της Στεφάνης Βοιωτίας.

Σημειώνεται ότι σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία «Ζηνοβία» αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας και ειδικότερα στην Κοινότητα Πλαταιών αλλά και στις Κοινότητες Βαγίων και Αμπελοχωρίου όπου η χιονόπτωση είναι έντονη. Μάλιστα στο Αμπελοχώρι χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να μεταφερθεί ασθενής στο νοσοκομείο της Θήβας.

Ζηνοβία εγκλωβίστηκαν


Μπλακ άουτ σε χωριά λόγω της έντονης χιονόπτωσης
Την ίδια ώρα, χωρίς ρεύμα είναι και οι κοινότητες στην περιοχή της Θίσβης ήτοι Ξηρονομή, Δομβραίνα, Ελλοπία, Χώστια και οι παραλιακοί οικισμοί όπως και η Κοινότητα Αμπελοχωρίου. Συνεργεία της ΔΕΗ κινούνται για να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Θυμηθείτε επίσης την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τις ημέρες των γιορτών!


Πηγή: iefimerida.gr