Τραγωδία στη Νέα Ιωνία: Αυτή είναι η 25χρονη αστυνομικός που πέθανε στο τροχαίο! Δείτε το πρόσωπο της...

«Έσβησε» για πάντα το χαμόγελο της!

Τραγωδία στη Νέα Ιωνία: Αυτή είναι η 25χρονη αστυνομικός που πέθανε στο τροχαίο! Δείτε το πρόσωπο της...

Αυτή είναι η 25χρονη αστυνομικός που πέθανε μετά από την τραγωδία στη Νέα Ιωνία με το τροχαίο! Δείτε το πρόσωπο της...

Μόλις 25 ετών ήταν η άτυχη αστυνομικός, Αφροδίτη Π. , που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Ιωνία, στις 5.30 το πρωί.

Το τροχαίο έγινε όταν η άτυχη αστυνομικός σταμάτησε με το αυτοκίνητό της στο φανάρι, στη διασταύρωση της λεωφόρου Κύμης, με Κασταμονής, κινούμενη προς Γαλάτσι. Τότε ένα άλλο όχημα που οδηγούσε ένας επίσης 25χρονος, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο σταματημένο όχημα της κοπέλας, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και να το εκσφενδονίσει μέτρα μακριά.

αστυνομικός νεκρή

Η άτυχη κοπέλα εγκλωβίστηκε στο όχημα της με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί. Για τον απεγκλωβισμό της επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Αμέσως μετά διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η όμορφη κοπέλα, με καταγωγή από τη Λευκάδα, βρισκόταν στο τελευταίο έτος της Σχολής Αστυφυλάκων μιας και ήταν δοκιμη αστυνομικός που υπηρετούσε στο Α.Τ Πατησίων.

Από την σφοδρή σύγκρουση ο 25χρονος νεαρός οδηγός υπαίτιος του δυστυχήματος βγήκε σώος από το αυτοκίνητο του και συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας ενώ η 19χρονη συνοδηγός του τραυματίστηκε ελαφρά και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

αστυνομικός 25χρονη νεκρή

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στη Νέα Ιωνία: Ραγδαίες εξελίξεις με το άτομο που βρέθηκε νεκρό στην άσφαλτο! Τι συνέβη;

Σοκ επικρατεί στη Νέα Ιωνία με τις εξελίξεις, καθώς είναι ραγδαίες για το άτομο που βρέθηκε νεκρό στην άσφαλτο! Τι συνέβη ακριβώς και τι νεότερα ανακοίνωσαν;

Μια δόκιμη αστυφύλακας ήταν κατά πάσα πιθανότητα η γυναίκα που έχασε την ζωή της στο τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης (31.12.2019) στην Νέα Ιωνία.

Το αυτοκίνητό της πετάχτηκε αρκετά μέτρα πιο πέρα και πήρε φωτιά, και η ίδια σκοτώθηκε. Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για 25χρονη δόκιμη αστυφύλακα που υπηρετούσε στο Α.Τ Πατησίων.

Το δυστύχημα έγινε λίγο πριν από τις 5.30 το πρωί στη συμβολή της Κύμης με την Κασταμονής, ενώ να θυμίσουμε πως σοκαριστικό ήταν ακόμα ένα τροχαίο, αυτή τη φορά στον Κηφισό.