Υπόθεση Σουλεϊμανί: Η δημοσίευση της Αμερικανίδας πρεσβευτή στην Κύπρο λίγο πριν την δολοφονία του που «πρόδωσε» την επίθεση!

«Είμαι απογοητευμένη που...»

Υπόθεση Σουλεϊμανί: Η δημοσίευση της Αμερικανίδας πρεσβευτή στην Κύπρο λίγο πριν την δολοφονία του που «πρόδωσε» την επίθεση!

Λίγο πριν την δολοφονία του Σουλεϊμανί η δημοσίευση της Αμερικανίδας πρεσβευτή στην Κύπρο «πρόδωσε» την επίθεση και η υπόθεση φαίνεται να παίρνει τεράστιες διαστάσεις

Προαναγγελία της εξόντωσης του πανίσχυρου υποστρατήγου Κασέμ Σουλεϊμανί, με εντολή Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται ότι έκανε η Αμερικανίδα πρεσβευτής στην Κύπρο Γκάρμπερ.

Σε χθεσινό της tweet, η πρεσβευτής Γκάρμπερ αναφερόταν στην αναβολή της επίσκεψης του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο στη Λευκωσία, που είχε προγραμματιστεί για τις 7 Ιανουαρίου. Ως αιτία της ακύρωσης της επίσκεψης επικαλέστηκε την «ασφάλεια και προστασία των Αμερικανών», που όπως τόνισε, πρέπει να είναι «η κορυφαία μας προτεραιότητα».

«Είμαι απογοητευμένη που ο Υπουργός Πομπέο πρέπει να αναβάλλει την επίσκεψή του στην Κύπρο, αλλά η ασφάλεια και προστασία των Αμερικανών πρέπει να είναι η κορυφαία μας προτεραιότητα», έγραψε χθες.

Λίγες ώρες αργότερα, έγινε γνωστός ο θάνατος του Ιρανού υποστρατήγου, σε βομβαρδισμό, στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης, που όπως ανακοίνωσε το Πεντάγωνο έγινε «κατά διαταγή του προέδρου».

Εντωμεταξύ σάλος έχει ξεσπάσει με την δολοφονία του Σουλεϊμανί! Ορκίζονται εκδίκηση για τον υποστράτηγο!

Σοκ! Δολοφόνησαν δημοσιογράφο! Έπεσε νεκρός μετά από επίθεση!

Δολοφόνησαν δημοσιογράφο και η είδηση προκαλεί σοκ.Έπεσε Νεκρός από επίθεση αγνώστων στο ανατολικό Κονγκό. Εργαζόταν για να ενισχύσει την προσοχή του κόσμου γύρω από την επιδημία του Έμπολα.

Ο Papy Mahamba Mumbere, ο οποίος εργαζόταν σε ραδιοφωνικό σταθμό, στην περιφέρεια Ιτούρι του Κονγκό, αποτελούσε επίσης υπάλληλο υγείας στο χωριό Λουέμπα.

Το Σάββατο, ωστόσο, δέχτηκε θανατηφόρα επίθεση από αγνώστους, ενώ μαζί του βρισκόταν κιαι η σύζυγός του, που τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Οι Αρχές της χώρας έχουν προχωρήσει στη σύλληψη δυο υπόπτων, τους οποίους ανακρίνουν, ενώ η αστυνομία ερευνά τα πιθανά κίνητρα που βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του Mumbere.

Σημειώνεται πως οι υπάλληλοι υγείας έχουν βρεθεί στο επίκεντρο επιθέσεων από τον Αύγουστο του 2018, όταν η επιδημία του Έμπολα άρχισε να εξαπλώνεται στη χώρα. Θεωρείται πως ορισμένες από αυτές τις επιθέσεις, έχουν οικονομικά κίνητρα, καθώς οι δράστες θεωρούν πως οι εργαζόμενοι αυτοί είναι καλά αμειβόμενοι.

Πηγή: protothema.gr