Φωτιά στην Κοζάνη! Τι συνέβη;

Τι ήταν αυτό που την προκάλεσε;

Φωτιά στην Κοζάνη! Τι συνέβη;

Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα μέσα στη μέρα στην Κοζάνη και τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου! Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη!

Η φωτιά επεκτάθηκε στην καμινάδα, ενώ ενημερώθηκε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία. Επί τόπου έσπευσαν δύο οχήματα με επτά πυροσβέστες και από τις φλόγες σημειώθηκαν υλικές ζημιές, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Θυμίζουμε πως ακόμη μία τραγωδία σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, με ένα παιδί να πεθαίνει από φωτιά που ξέσπασε μέσα σε διαμέρισμα στον Πειραιά.

Σύμφωνα με το kozan.gr, η φωτιά προκλήθηκε προκλήθηκε από λαμπάδα.Την επόμενη βδομάδα θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αλλαγή της ροής του καπνού. Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και στο παρελθόν.

«Ηταν κάτι το έκτακτο, δεν το περιμέναμε. Είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν και ήμασταν αποφασισμένοι να αλλάξουμε τη ροή του καπνού. Ηρθε η ώρα νομίζω, την επόμενη εβδομάδα, να γίνει αυτό το πράγμα και να απαλλαγούμε άπαξ διαπαντός διότι η ροή του καπνού ήταν προς τα πάνω, προς τη σκεπή, με αποτέλεσμα κάθε φορά που θα είχαμε πολλά κεριά ή θα είχαμε μεγάλες λαμπάδες, που ανάβουν οι άνθρωποι στις κυροθήκες να έχουμε υπερθέρμανση μέσα του καπνού και επομένως σαν συνέπεια να παίρνει φωτιά», είπε στο kozan.gr o πάτερ Δημήτρης (Χαρισίου).

Πηγή: iefimerida.gr

Έκτακτο: Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στην Μεσογείων! Τι συνέβη;

Έκτακτο "έσκασε" καθώς μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στην Μεσογείων, σκορπίζοντας τον "πανικό" στην περιοχή! Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο;

Η φωτιά είχε ξεσπάσει σε διαμέρισμα στη Λεωφόρο Μεσογείων δίπλα στο πολυκατάστημα Δαναός στον Χολαργό!

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 10.30 από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία ενώ στο σημείο σπεύδουν 5 οχήματα και 15 πυροσβέστες.

Περιστατικό σαν αυτό είχε προκληθεί και στην περιοχή του Περιστερίου, όπου και κάηκε ζωντανός ένας άνδρας.