Τροχαίο σοκ στην Λιβαδειά! Σκοτώθηκαν δύο νεαροί άνδρες!

Ηλικίες 23 και 25 ετών!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τροχαίο σοκ στην Λιβαδειά! Σκοτώθηκαν δύο νεαροί άνδρες!

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στη Λιβαδειά! Δύο νεαροί άνδρες σκοτώθηκαν σε ηλικίες 23 και 25 ετών!

Επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 22χρονο κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, εξετράπη της πορείας του στο 28ο χιλιόμετρο, έχοντας κατεύθυνση προς Θήβα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στο άλλο ρεύμα με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 43χρονος Έλληνας.

Στη συνέχεια το πρώτο όχημα βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε δέντρο όπου και ακινητοποιήθηκε. Δυστυχώς από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός τόσο ο 23χρονος οδηγός όσο και ο 25χρονος συνοδηγός του οχήματος.

Από το άλλο όχημα βγήκαν ελαφρά τραυματισμένοι ο 43χρονος οδηγός και οι άλλοι τρεις επιβάτες του οχήματος ηλικίας 48, 43 και 77 ετών.

Την προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο διεξάγει το Τ.Τ. Λιβαδειάς, που ερευνά και την εμπλοκή στο τροχαίο ενός ακόμη οχήματος που βρέθηκε με υλικές ζημιές στο σημείο με οδηγό έναν 58χρονο Έλληνα.

Δύο εκ των τραυματιών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και οι άλλοι δύο στο αντίστοιχο της Θήβας. Εκεί μεταφέρθηκαν και οι σοροί των δύο άτυχων νέων ώστε να σταλούν στη συνέχεια σε ιατροδικαστική υπηρεσία για νεκροψία – νεκροτομή.

πηγή: lamiareport.gr

Ακόμα ένα τροχαίο σημειώθηκε και χθες στη Θεσσαλονίκη, με ένα Ι.Χ να παρασέρνει και να σκοτώνει έναν άτυχο ηλικιωμένο.

Τροχαίο σοκ στην Πατρών Πύργου! Νεκροί δύο καθηγητές και άλλοι δύο τραυματισμένοι!

Στην Πατρών Πύργου σημειώθηκε ένα τροχαίο σοκ με δύο καθηγητές να καταλήγουν νεκροί και άλλοι δύο τραυματισμένοι!

Η μοίρα έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι στους εκπαιδευτικούς που επέστρεφαν στην Πάτρα, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Και οι δύο νεκροί του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στο 17ο χιλιόμετρο της Πατρών Πύργου, στο ύψος των Καμινίων είναι καθηγητές από την Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, νεκρός είναι ο 50χρονος οδηγός του οχήματος, και ο συνοδηγός του, επίσης εκπαιδευτικός.

Δεν φαίνεται να διατρέχουν κίνδυνο οι δύο συνεπιβάτες τους, που έχουν τραυματισθεί και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας.

Οι εκπαιδευτικοί επέστρεφαν στην Πάτρα, από το Γενικό Λύκειο Λεχαινών όπου υπηρετούσαν, ενώ μέσα στο όχημα που έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της Εθνικής οδού, χτύπησε κολώνα της ΔΕΗ και προσγειώθηκε σε παράδρομο, βρίσκονταν εκπαιδευτικά βιβλία.

Ενώ πριν λίγο καιρό στην Πάτρα σημειώθηκε ακόμη ένα τροχαίο σοκ με μηχανή να «καρφώνεται» σε νταλίκα!

Πηγή: protothema.gr