Τραγωδία στην Αργολίδα! Πυρκαγιά σε σπίτι - Αγωνία για τα δύο αδέρφια που ήταν μέσα!

Αγνοείται η τύχη τους!

Τραγωδία στην Αργολίδα! Πυρκαγιά σε σπίτι - Αγωνία για τα δύο αδέρφια που ήταν μέσα!

Μία κανονική τραγωδία σημειώθηκε στην Αργολίδα, μιας και μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα σπίτι, έχει επικρατήσει αγωνία για τα δύο αδέρφια που βρίσκονταν μέσα την ώρα της φωτιάς.

Σε συναγερμό τέθηκε η πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε οικία στην Αργολίδα, στην περιοχή Πυργέλα του Δήμου Αργους Μυκηνών. Στο σπίτι διέμεναν δύο αδέλφια συνταξιούχοι και ακόμη δεν είναι είναι γνωστό εάν την ώρα που ξέσπασε η φωτιά ήταν μέσα.

Στο σημείο επιχειρεί η πυροσβεστική Αργους με 8 πυροσβέστες και 4 οχήματα. Σημειώνεται ότι στην επιχείρηση συνέδραμαν και 4 άνδρες με δύο οχήματα από την Π.Υ Ναυπλίου.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr υπάρχει έντονη ανησυχία για την τύχη των δύο ενοίκων. Σημειώνεται ότι ακόμα δεν είναι γνωστή η αιτία για την εκδήλωση της πυρκαγιάς.

Θυμίζουμε πως σήμερα τα ξημερώματα, τρία αυτοκίνητα κάηκαν μετά από εμπρηστική επίθεση στο Κολωνάκι.

Έκτακτο: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στα Μελίσσια! Πληροφορίες για εγκλωβισμένους!

Μόλις «έσκασε» ένα έκτακτο που ενημερώνει πως ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στα Μελίσσια και πληροφορίες κάνουν λόγο για εγλωβισμένους!

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στα Μελίσσια Αττικής, στη συμβολή των οδών Καλαμπόκη και Δημοκρατίας.

Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, υπήρχε ένα εγκλωβισμένο άτομο στον 1ο όροφο, το οποίο απεγκλωβίστηκε και παραλήφθηκε από το ΕΚΑΒ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τέσσερα άτομα είναι εγκλωβισμένα στον 2ο όροφο.

Τα άτομα αυτά έχουν μεταφερθεί στο πίσω μέρος του διαμερίσματος για να μην εισπνέουν τους καπνούς.

Την ίδια ώρα τεράστιο μέρος της Αυστραλίας συνεχίζει να καίγεται!

Πηγή: eleftherostypos.gr

Συναγερμός στην Αγία Παρασκευή! Διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες!

Συναγερμός σήμανε στην Αγία Παρασκευή όταν έγινε αντιληπτό πως διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Στο σημείο έφτασαν άμεσα 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και για προληπτικούς λόγους έγινε εκκένωση του κτιρίου. Οι πυροσβέστες απομάκρυναν από τα παρακείμενα διαμερίσματα τουλάχιστον 10 άτομα και η φωτιά κατασβέστηκε χωρίς να επεκταθεί περαιτέρω.

Τελικά οι ζημιές περιορίστηκαν εντός του υπνοδωματίου του διαμερίσματος, ενώ δεν υπήρξε εγκλωβισμός και δεν έχει γίνει αναφορά για τραυματισμούς.

Σοκ είχε προκληθεί πρόσφατα στην Αθήνα, και με μεγάλη φωτιά σε νυχτερινό κλαμπ!
Πηγή: iefimerida.gr