Σοκ στην Φθιώτιδα: Βρέθηκε νεκρό ζευγάρι! Τι συνέβη;

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Σοκ στην Φθιώτιδα: Βρέθηκε νεκρό ζευγάρι! Τι συνέβη;

Σοκ έχει προκληθεί στην Φθιώτιδα με την είδηση πως ζευγάρι βρέθηκε νεκρό! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Η Αστυνομία εντόπισε το ζευγάρι νεκρό μέσα στο σπίτι τους σε λίμνη αίματος, μετά από κλήση γείτονα, ο οποίος δεν τους είχε δει από το πρωί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του lamiareport, η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο. Ο 48χρονος σύζυγος ήταν και εκείνος πυροβολημένος από το ίδιο όπλο.

Ενώ ένα ακόμη ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο Μεταξουργείο!

Τραγωδία στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρό ζευγάρι στην αυλή του σπιτιού του!

Μια ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στην Κρήτη όταν ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στην αυλή του σπιτιού του!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν συγγενείς του άτυχου ζευγαριού πήγαν να το επισκεφτούν στο σπίτι του.

Στην αυλή βλέπουν τα άψυχα σώματα τους και ειδοποιούν αμέσως τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών αναφέρουν πως ο θάνατός του οφείλεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια.

Μάλιστα, η γυναίκα φαίνεται πως αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και έπεσε νεκρή με τον σύζυγό της να πηγαίνει να την βοηθήσει, ωστόσο κι εκείνος υπέστη κάποιο επεισόδιο και άφησε την τελευταία του πνοή.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και στους δύο σορούς προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου τους.

Ενώ ένα ακόμη ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο Μεταξουργείο!

Πηγή: protothema.gr

Ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο! Έκαναν έρωτα και έπεσαν από το μπαλκόνι!

Ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς την ώρα που έκαναν έρωτα έπεσαν από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στον Ισημερινό.

Παραδομένοι στο πάθος η 28χρονη Γκαμπριέλα Καστίγιο κι ο 35χρονος εραστής της, Ντανιέλ Καρίγιο δεν αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο.

Ένας γείτονας που άκουσε τον θόρυβο από την πτώση βγήκε να δει τι συμβαίνει και βρήκε τις γυμνές σορούς τους σε διπλανή ταράτσα.

Βουτιά θανάτου για νεαρό ζευγάρι στη Κάρπαθο! Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους! (Βίντεο)

Η τραγωδία συνέβη μετά από πάρτι αποφοίτησης που έδινε στο διαμέρισμά της στην πρωτεύουσα του Ισημερινού, Κίτο, η 28χρονη. Συγγενείς της είπαν ότι αφήνει ορφανό ένα οκτάχρονο κορίτσι.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του θανάτου του ζευγαριού, αλλά τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι δύο εραστές έπεσαν επειδή δεν υπολόγισαν σωστά το ύψος του τοιχίου του μπαλκονιού.

Ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο