Καιρός σήμερα: Πέφτει ξανά η θερμοκρασία! Πολλές περιοχές υπό το 0!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση!

Καιρός σήμερα: Πέφτει ξανά η θερμοκρασία! Πολλές περιοχές υπό το 0!

Πέφτει ξανά η θερμοκρασία στον καιρό σήμερα και σε πολλές περιοχές ο υδράργυρος θα δείχνει υπό το 0. Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση.

Σύμφωνα με την πρόγνωση των μετεωρολόγων, σε γενικές γραμμές ο καιρός θα είναι αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά τόπους και την ορατότητα να είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Στο Ιόνιο θα βρέξει κατά διαστήματα, με τους ανέμους να εξακολουθούν να είναι ισχυροί έως θυελλώδεις.

Συγκεκριμένα, οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά, βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 και το πρωί στα νότια τοπικά 8 μποφόρ. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα, ενώ θα σημειωθεί και σήμερα παγετός στα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια, τις πρωινές ώρες. Τα προηγούμενα 24ωρα, ο παγετός δημιούργησε πολλά προβλήματα, κυρίως σε καλλιέργειες, με την Αργολίδα να έχει -2 βαθμούς Κελσίου και τα πορτοκάλια για γίνονται... πάγος.

Πως θα είναι ο καιρός τον Φλεβάρη, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου;

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία μέχρι το μεσημέρι. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -03 (μείον 3) έως 11 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νησία του Ιονίου. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα νότιοι έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Στα ηπειρωτικά από -02 (μείον 2) έως 15 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα νωρίς το πρωί. Ανεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικα 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και μέχρι το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα νότια 7 και το πρωι τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 01 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Έκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου! "Καμία ανατροπή στον καιρό μέχρι τις 25-27!"

Ο κορυφαίος μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου με μια έκτακτη προειδοποίηση αποκάλυψε τι θα πρέπει να περιμένουμε από τον καιρό! Συγκεκριμένα ανέφερε "Καμία ανατροπή στον καιρό μέχρι τις 25-27!"!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κάθε μέρα ενημερώνει τους followers για τα καιρικά φαινόμενα!

Πριν από 13 ώρες έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

Ωστόσο δείτε σε τι επίπεδα θα κυμανθεί ο καιρός σήμερα 21/1!