Κόμπι Μπράιαντ: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες λίγες ώρες πριν το δυστύχημα! Δεν φαντάζεστε που είχε πάει με την κόρη του!

Αποκάλυψη - σοκ!

Κόμπι Μπράιαντ: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες λίγες ώρες πριν το δυστύχημα! Δεν φαντάζεστε που είχε πάει με την κόρη του!

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας λίγες ώρες πριν το δυστύχημα του Κόμπι Μπράιαντ! Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί που είχε πάει μαζί με την κόρη του!

Σύμφωνα με τον ιερέα Στιβ Σάλοτ, ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του κοινώνησαν πριν να επιβιβαστούν στο μοιραίο ελικόπτερο, ενώ όπως τόνισε, ήταν στην εκκλησία, λίγο πριν τις 7 το πρωί!

Η εκκλησία στην οποία πήγε ο θρύλος του NBA, λίγο πριν την θλιβερή συντριβή το πρωί της Κυριακής, ήταν αυτή στην οποία πήγαιναν όλοι μαζί οικογενειακός.

Στο μεταξύ βγήκε και η λίστα στην οποία ταυτοποιήθηκαν όλα τα θύματα από το δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή.

Νέες αποκαλύψεις για το δυστύχημα του Κόμπι Μπράιαντ! Ο πύργος ελέγχου τους έστειλε στο θάνατο!

Νέες αποκαλύψεις έγιναν πριν από λίγη ώρα για το θλιβερό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του αστέρα του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που βγήκαν στην επιφάνεια, ο πύργος ελέγχου τους έστειλε στο θάνατο!

Σοκαρισμένος είναι όλος ο πλανήτης από χθες βράδυ που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι ήταν αυτό που προκάλεσε το δυστύχημα στο οποίο πέρα από τον «Black Mamba», έχασε τη ζωή της και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα.

Πριν από λίγη ώρα έγιναν γνωστά όλα τα θύματα από το δυστύχημα.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες αμεριακανικών μέσων, ο πιλότος του ελικοπτέρου, επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου και πήρε άδεια να απογειωθεί παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες και η πυκνή ομίχλη δεν επέτρεπε να υπάρχει ορατότητα ώστε να είναι ασφαλής μια πτήση.

Η πτήση χωρίς να βασίζεται ο πιλότος στα όργανα του ελικοπτέρου κάτω από κακές καιρικές συνθήκες δίνονται κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Και η πτήση σε τόσο χαμηλό ύψος μπορεί να αποδειχθεί όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση παράτολμη και αποπροσανατολιστική για τον πιλότο.