Θρήνος στην Μυτιλήνη: Μια νεκρή μετά από τρομακτικό τροχαίο!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Θρήνος στην Μυτιλήνη: Μια νεκρή μετά από τρομακτικό τροχαίο!

Θρήνος επικρατεί στην Μυτιλήνη μετά από τρομακτικό τροχαίο, στο οποίο υπάρχει μια νεκρή γυναίκα και μια βαριά τραυματισμένη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το τροχαίο προέκυψε κατά τη σύγκρουση αγροτικού οχήματος με ΙΧ αυτοκίνητο. Οι αρχές εικάζουν ότι το αγροτικό αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει προσπέραση, ενώ από τη σύγκρουση το ΙΧ εκσφενδονίστηκε εκτός δρόμου, πέφτοντας πάνω σε δέντρο.

Και στα δυο οχήματα επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος της μιας γυναίκας, ενώ μια άλλη νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως... «το τροχαίο έγινε ακριβώς κάτω από τους Λάμπου Μύλους, εκεί που στρίβεις για την Καρίνη. Ο πατέρας με δύο κορίτσια ήταν εντάξει. Οι άλλοι δύο... Έτυχε και ήμουν εκεί ελάχιστα λεπτά μετά. Γιατί τους είδα να βγαίνουν από το αυτοκίνητο. Ίσως και δευτερόλεπτα μετά. Το αυτοκίνητο πρέπει να πέρασε πάνω από τις μπαρες. Εκσφενδονίστηκε».

Τροχαίο Μυτιλήνη

Αυτοκίνητο νεκρή

Ακόμη ένα τροχαίο που είχε σκορπίσει τον θρήνος ήταν στην Βούλα. Είχε καταλήξει 19χρονη και σε κρίσιμη κατάσταση ήταν 25χρονη κοπέλα!

Πηγή: Stonisi.gr

Τροχαίο σοκ στο Κιλκίς! Δύο νεκρές γυναίκες μετά από σύγκρουση!

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Κιλκίς, μιας και δύο γυναίκες έπεσαν νεκρές μετά από ισχυρή μετωπική σύγκρουση!

Την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο άφησαν το μεσημέρι της Δευτέρας δύο γυναίκες μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Πετριτσίου, στο ύψος της Αγ. Παρασκευής, στον δήμο Κιλκίς.

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στις 14.00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο ένα όχημα επέβαινε ένα άτομο και στο άλλο όχημα τρία άτομα, ενώ πριν από λίγες μέρες, ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε με έναν διανομέα.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των τεσσάρων ατόμων. Νεκρές ανασύρθηκαν δύο γυναίκες, ενώ άλλη μια γυναίκα και ένας άντρας βαριά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Στο τροχαίο επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα.