Τροχαίο σοκ στα Χανία! Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδηλάτες!

Υπάρχουν τραυματίες!

Τροχαίο σοκ στα Χανία! Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδηλάτες!

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στα Χανιά Κρήτης, μιας και ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε δυνατά με τρεις ποδηλάτες οι οποίοι μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο!

Μια ακόμη τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα Χανιά, μεταξύ ενός ΙΧ αυτοκινήτου και μερικών ποδηλάτων, λίγη ώρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό ενός 55χρονου στα Παχιανά.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Βαμβακόπουλου προς Συκολιά, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ένα όχημα με κατεύθυνση προς την Αγιά, συγκρούστηκε σχεδόν μετωπικά με τα ποδήλατα, που πήγαιναν στην αντίθετη κατεύθυνση, προς Χανιά. Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο μετά το ατύχημα που τραυμάτισε δυνατά δημοσιογράφο του Open!

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα που παρέλαβαν συνολικά τρεις τραυματίες ποδηλάτες, με ορθοπεδικά τραύματα και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ οι υπόλοιποι ποδηλάτες φέρουν μιρκοεκδορές, από την πτώση.

Τα αίτια της σύγκρουσης διερευνά η Τροχαία Χανίων, που επίσης βρέθηκε επί τόπου.

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο στην Κατεχάκη: Τεράστιο μποτιλιάρισμα και τρεις λωρίδες κλειστές!

Σοβαρό τροχαίο συνέβη στην Κατεχάκη ανάμεσα σε τρία αυτοκίνητα και ένα δίκυκλο και έχει προκαλέσει μποτιλιάρισμα και έχουν κλείσει τρεις λωρίδες.

Τρία αυτοκίνητα και ένα δίκυκλο ενεπλάκησαν σε τροχαίο στην Κατεχάκη, λίγο μετά το στρατόπεδο Σακέτα. Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Αυτή τη στιγμή είναι κλειστές τρεις λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ αναμένεται γερανός για να μετακινήσει τα οχήματα.

enikos.gr

Πριν λίγες ημέρες,ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε με έναν διανομέα.

Τροχαίο σοκ στο Κιλκίς! Δύο νεκρές γυναίκες μετά από σύγκρουση!

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Κιλκίς, μιας και δύο γυναίκες έπεσαν νεκρές μετά από ισχυρή μετωπική σύγκρουση!

Την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο άφησαν το μεσημέρι της Δευτέρας δύο γυναίκες μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Πετριτσίου, στο ύψος της Αγ. Παρασκευής, στον δήμο Κιλκίς.

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στις 14.00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο ένα όχημα επέβαινε ένα άτομο και στο άλλο όχημα τρία άτομα, ενώ πριν από λίγες μέρες, ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε με έναν διανομέα.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των τεσσάρων ατόμων. Νεκρές ανασύρθηκαν δύο γυναίκες, ενώ άλλη μια γυναίκα και ένας άντρας βαριά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Στο τροχαίο επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα.