Σοκ! Τραυματίστηκε σε τροχαίο αγαπημένο πρόσωπο του Open tv!

Βίντεο μέσα από το νοσοκομείο...

Σοκ! Τραυματίστηκε σε τροχαίο αγαπημένο πρόσωπο του Open tv!

Σε τροχαίο τραυματίστηκε αγαπημένο πρόσωπο του Open tv και σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια της, αλλά και όλοι στο άκουσμα της είδησης.

Η αποκάλυψη έγινε σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» από την ίδια δίνοντας λεπτομέρειες για το σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητο της.

«Είχα τροχαίο, έπεσα σε καραμπόλα. Πήγαινα για την απογευματινή μου δουλειά και περίμενα στο φανάρι στην οδό Καποδιστρίου. Όπως ήμουν σταματημένη έπεσε μια κυρία πάνω σε τέσσερα αμάξια», είπε η Νικόλ Δαλέκου και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω κάποια μικρά καταγματάκια στον αυχένα, παίρνω μυοχαλαρωτικά και φοράω το κολάρο για αρκετές μέρες, αλλά το βλέπω θετικά».

«Φορούσα ζώνη, αν δεν φορούσα θα είχα χτυπήσει πάρα πολύ άσχημα. Να φοράμε ζώνη ακόμα και στα 100 μέτρα, είναι πάρα πολύ σημαντικό», δήλωσε είπε.

Τροχαίο σοκ είχε υποστεί και η Σίσσυ Χρηστίδου και με τα πρώτα λόγια της είχαν συγκλονίσει.

Ατύχημα για γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια του Open tv! Η δημόσια ανακοίνωση!

Ένα ατύχημα είχε η παρουσιάστρια του Open tv σε σκάλα με αποτέλεσμα να έχει δυνατούς πόνους.

Στα social media ανακοίνωσε τι θα συμβεί με την εκπομπή της.

Ο λόγος για την Φαίη Μαυραγάνη, η οποία μοιράστηκε το συμβάν με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας κιόλας τι θα συμβεί με την εκπομπή της.

Όπως αποκάλυψε, τσάκισε τον αστράγαλο της σε ένα ατύχημα σκάλας, ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε στο να βρεθεί στην εκπομπή.

«Καθήμενη αύριο διότι τσάκισα λίγο τον αστράγαλο, σε ένα ατύχημα σκάλας, αλλά θα τα πούμε όπως κάθε ΣΚ 5:30-9:30 το πρωί», έγραψε.

Φαίη Μαυραγάνη ατύχημα

Δύσκολες στιγμές για παρουσιάστρια του Open! Το πρόβλημα υγείας του 1,5 ετών γιου της!

Δύσκολες στιγμές περνάει η παρουσιάστρια του Open!

O γιος της έχει ένα πρόβλημα με την υγεία του και έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα σε όλες τις μανούλες. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Έλενα Πολυκάρπου, της οποία ο γιος είναι άρρωστος και η τρυφερή μανούλα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, μαζί με την κορούλα της να τον φροντίζουν.

undefined

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους την ώρα που ζωγράφιζαν και έγραψε στην λεζάντα της « Εκείνος άρρωστος και η αδερφούλα δίπλα του του διαβάζει παραμύθια για να του πέσει ο πυρετός και να σταματήσει να βήχει όπως εκεινη λέει...Μικρομανουλες δώστε κουραγιο γιατί νομίζω δεν αντέχω άλλο (πρώτη χρόνια Παιδικος σταθμός)!!!Περαστικουλια σε όλα τα παιδάκια...»!

Η Έλενα Πολυκάρπου έφερε στον κόσμο το γιο της τον Δεκέμβριο του 2017.

undefined