Τροχαίο σοκ στην Πρέβεζα! Νεκρός 40χρονος! Καταστράφηκε το αυτοκίνητο!

Οι εικόνες σοκάρουν!

Τροχαίο σοκ στην Πρέβεζα! Νεκρός 40χρονος! Καταστράφηκε το αυτοκίνητο!

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα μέσα στη μέρα στην Πρέβεζα, με έναν άτυχο 40χρονο να ανασύρεται νεκρός αφού το αυτοκίνητο του καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το όχημα που οδηγούσε ο 40χρονος εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε παρακείμενο αυλάκι. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πρέβεζας, που ανέσυραν τον οδηγό. Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκειο Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σοκ έχει προκαλέσει και το τροχαίο που έγινε χθες στην Κόρινθο με έναν 22χρονο να ανασύρεται νεκρός!

Οι εικόνες από το κατεστραμμένο όχημα, είναι σοκαριστικές. Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαία Πρέβεζας.

τροχαίο Πρέβεζα

νεκρός τροχαίο

Θρήνος στην Έδεσσα: Νεκρός 57χρονος σε τροχαίο!

Θρήνος επικρατεί στην Έδεσσα. Νεκρός είναι 57χρονος μετά από τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έγινε μέχρι στιγμής κάτω από άγνωστα αίτια.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 18.00, στο 1ο χλμ Εδέσσης – Θεσσαλονίκης. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 57χρονος, έφυγε από το δρόμο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ανατράπηκε σε οικόπεδο.

Στο σημείο επιχειρήσαν 3 πυροσβέστες με 1 όχημα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Έδεσσας.

Πριν λίγες ώρες μια γυναίκα έχασε τη ζωή της επίσης σε τροχαίο...

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο που σοκάρει στην Ποσειδώνος: Ένας νεκρός ο απολογισμός!

Τροχαίο που σοκάρει σημειώθηκε στην Λεωφόρος Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά και ο απολογισμός του μοιραίο δυστυχήματος είναι ένας νεκρός.

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που επιχείρησε να περάσει τον δρόμο παραβιάζοντας τον φωτεινό σηματοδότη, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου λίγη ώρα αργότερα ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Η σύζυγός του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με τους γιατρούς ωστόσο να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι. Σύμφωνα με την Τροχαία, ο οδηγός που παρέσυρε το ζευγάρι δεν εγκατέλειψε τους ηλικιωμένους, ενώ αναμένεται να ρίξει "φως" στην υπόθεση με την κατάθεσή του.

Πριν από λίγες ημέρες ακόμη ένα τροχαίο είχε συγκλονίσει όταν 40χρονος μοτοσικλετιστής πέθανε.

Πηγή πληροφοριών και φωτό: ant1news.gr