Κόμπι Μπράιαντ: Συγκινεί η γυναίκα του με το τελευταίο της μήνυμα για την κόρη της!

Τι ήταν αυτό που δημοσίευσε;

Κόμπι Μπράιαντ: Συγκινεί η γυναίκα του με το τελευταίο της μήνυμα για την κόρη της!

Συγκινεί η γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ με το τελευταίο της μήνυμα για την κόρη της! Η ίδια "έσπασε" την σιωπή της στα social media, και θέλησε να εκφράσει τον πόνο και την θλίψη της! Τι ήταν αυτό ήταν που έκανε τους πάντες να "λυγίσουν";

Πρόσφατα στο σχολείο όπου φοιτούσε η Τζιάνα διοργανώθηκε μια εκδήλωση για τη μνήμη της και εκεί βρέθηκε και η μητέρα της, Βανέσα!

Χαρακτηριστικά μετά την εκδήλωση έγραψε, «Τζιάνα μου. Θεέ μου, μου λείπεις. Ήμουν τόσο τυχερή που αξιωνόμουν επί 13 χρόνια να ξυπνάω και να αντικρίζω το πανέμορφο πρόσωπό σου και το υπέροχο χαμόγελό σου που ευχόμουν να το αντικρίζω μέχρι την τελευταία μου πνοή. Η μαμά σ’ αγαπάει μέχρι το φεγγάρι και πίσω. Μέχρι το άπειρο κι άλλο τόσο».

Κόμπι Μπράιαντ γυναίκα μήνυμα

Σοκαριστικά ήταν και τα λόγια του άλλοτε συμπαίκτη του στους Λος Άντζελες Λέικερς, Σακίλ Ο' Νιλ, ο οποίος έβαλε τα κλάματα on air για τον καλό του φίλο.

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτό είναι το αίτημα της Βανέσα! Τι είναι αυτό που ζητάει από τους θαυμαστές;

Αυτό είναι το αίτημα της γυναίκας του Κόμπι Μπράιαντ! Τι είναι αυτό που ζητάει από τους θαυμαστές και τους αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό; Και όμως το τόλμησε και το είπε και προς έκπληξη όλων το αίτημα τους ενθουσίασε!

Μια βδομάδα μετά τον τραγικό χαμό τους αθλητή, η γυναίκα του θέλησε να ανακοινώσει κάτι. Έξω από το Staples Center, το γήπεδο των Λος Άντζελες Λέικερς στο οποίο μεγαλούργησε ο «Μπλακ Μάμπα», οι θαυμαστές αφήνουν κεριά, φανέλες, λουλούδια και διάφορα αναμνηστικά για εκείνον.

Η γυναίκα του ωστόσο, ζήτησε από την Αστυνομία του Λος Άντζελες και από την ασφάλεια του γηπέδου να μην πειράξει κανείς όσα αφήνουν οι θαυμαστές του εκλιπόντος.

«Η οικογένεια Μπράιαντ και συγκεριμένα η γυναίκα του, Βανέσα θέλει τα αντικείμενα που αφήνουν οι θαυμαστές να παραμείνουν εκεί. Σκοπεύουμε να τα καταγράψουμε και συνέχεια να τα συλλέξουμε προσεκτικά ένα προς ένα. Για την ακρίβεια μας ζητήθηκε να τα βάλουμε όλα σε ειδικά διαμορφωμένα κοντέινερ και θα τα στείλουμε στο σπίτι της οικογένειας στην Καλιφόρνια», ανέφερε άνθρωπος της ασφάλειας του Staples Center στην «New York Post».