Κόμπι Μπράιαντ: "Λύγισε" ο Σακίλ Ο’ Νιλ on air! Τα λόγια του έφεραν δάκρυα! "Ήταν τριπλό χτύπημα..."

Δεν άντεξε και "ξέσπασε"!

Κόμπι Μπράιαντ:

"Ήταν τριπλό χτύπημα! Έκλαιγα!" "Λύγισε" ο Σακίλ Ο’ Νιλ on air για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ! Τα λόγια του έφεραν δάκρυα και συγκίνηση σε όλους!

Ο θρύλος του NBA, μίλησε σε εκπομπή του TNT για την είδηση που τον "τσάκισε" και το πόσο στεναχωρημένος είναι με τον θάνατο του αγαπημένου του φίλο και πρώην συμπαίκτη!

Χαρακτηριστικά δήλωσε στην κάμερα, «Οι δύο τελευταίοι μήνες είναι ζόρικοι. Έχασα την αδερφή μου, δεν κοιμόμουν. Κάθε μέρα έχω μία ρουτίνα, δουλεύω, λέμε μερικά αστεία, αλλά όταν γυρίζω στο σπίτι αντικρίζω την πραγματικότητα. Πονάει.

Την άλλη ημέρα είμαι τον έναν γιο μου και τα ανίψια μου και παίζουμε. Και έρχεται ο άλλος γιος μου και μου δείχνει το τηλέφωνό του κλαίγοντας. Τσαντίστηκα. Του είπα να το πάρει από μπροστά μου. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου ο καθένας μπορεί να κατασκευάσει μία φωτογραφία, μία είδηση. Λίγο μετά, αρχίσατε να μου τηλεφωνείτε και εσείς. Δεν έχω νιώσει τόσο βαθύ πόνο εδώ και καιρό. Είμαι 47 ετών και έχω χάσει 2 γιαγιάδες, τον μπαμπά μου, την αδελφή μου και τώρα πια τον μικρό αδελφό μου.

Τα ονόματά μας θα είναι συνδεδεμένα για πάντα, για όσα κάναμε. Η σχέση μας ήταν όπως η αυτή που έχουμε με τον Τσαρλς. Δύο άνθρωποι με δυνατή γνώμη που θα πουν διάφορα πράγματα, αλλά όταν μπουν στις γραμμές του γηπέδου θέλουν μόνο να νικήσουν. Ήταν τριπλό χτύπημα. Έκλαιγα όταν μαθαίνω πως στο ελικόπτερο ήταν και ο Ρικ Φοξ (τελικά δεν ήταν). Του τηλεφώνησα και δεν πήρα απάντηση. Μετά ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα. Ήταν και η κόρη του μέσα.

Ο γιος μου ο Σαρίφ μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ο Κόμπι του έστελνε μηνύματα για να δει τι κάνει. Όταν κρατάς διάφορα πράγματα πίσω και δεν τα κάνεις. Φαίνεται ότι δουλεύουμε πολύ και έχουμε κάποια πράγματα δεδομένα. Με τον Κόμπι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πλάκα όταν θα μπει στο Hall Of Fane. Ούτε να πούμε αν θα παίρναμε 10 πρωταθλήματα αν μέναμε μαζί. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πριν το τελευταίο παιχνίδι του! Τότε που του ζήτησα 50 πόντους και έβαλε 60. Δουλεύω αρκετά και θα ήθελα να είχα χρόνο να του τηλεφωνήσω και να του πω “σε αγαπώ”. Θα προσπαθήσω να κάνω καλύτερη δουλειά σε αυτό».

Εσείς γνωρίζατε για τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες λίγες ώρες πριν το δυστύχημα; Δεν φαντάζεστε που είχε πάει o σταρ με την κόρη του!

Κόμπι Μπράιαντ: Σε τραγική κατάσταση η σύζυγος του! " Παλεύει να είναι δυνατή αλλά δεν μπορεί να πει λέξη χωρίς να κλάψει"

Σε τραγική κατάσταση είναι η σύζυγος του ηθοποιού Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα καθώς "παλεύει να είναι δυνατή αλλά δεν μπορεί να πει λέξη χωρίς να κλάψει".

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο εδώ και 19 χρόνια και είχαν αποκτήσει μαζί 4 παιδιά, εκ των οποίων και την 13χρονη Μπριάνα που σκοτώθηκε μαζί του.

Ακόμα κι αν η 37χρονη Βανέσα προσπαθεί να σταθεί δυνατή για τις άλλες τρεις κόρες τους, αυτό μοιάζει ακατόρθωτο για εκείνη.

«Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και τραγική στιγμή για τη Βανέσα και όλη την οικογένεια», είπε πρόσωπο κοντά στην οικογένεια στο People. «Η Βανέσα είναι διαλυμένη» είπε άλλη πηγή.

«Δεν μπορεί να τελειώσει μια φράση χωρίς να κλάψει. Ωστόσο, παλεύει πολύ σκληρά για να είναι δυνατή για τα άλλα κορίτσια. Τώρα πρέπει να είναι δυνατή» λένε από το οικείο της περιβάλλον.

Η σύζυγος μετά τον ξαφνικό χαμό του Κόμπι και της κόρης τους, έκανε ιδιωτικούς όλους τους λογαριασμούς της στα social media.

Ο μεγάλος έρωτας του ζευγαριού, η απιστία και οι τέσσερις κόρες

Ο Κόμπι Μπράιαντ γνώρισε τη Βανέσα, το 1999, όταν εκείνη ήταν 17 ετών και εργαζόταν ως μοντέλο σε κάποιο μουσικό βίντεο κλιπ. Μετά από έξι μήνες αρραβωνιάστηκαν και παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2001, όταν εκείνος ήταν 22 ετών κι εκείνη 18.

Το 2003, το ζευγάρι απέκτησε την πρώτη του κόρη, Natalia. Την ίδια χρονιά, ο Κόμπι συνελήφθη με την κατηγορία βιασμού εις βάρος 19χρονης, σε ξενοδοχείο στο Κολοράντο. Αργότερα αποδείχτηκε ότι η συνεύρεση ήταν συναινετική με τη 19χρονη να αποσύρει τις κατηγορίες εις βάρος του θρύλου του ΝΒΑ.

Εντωμεταξύ δείτε και όλα τα θύματα από το δυστύχημα.