Άλλος ένας θάνατος σοκ από τον Κοροναϊό - Ποιο ήταν το θύμα

Η επίσημη ανακοίνωση!

Άλλος ένας θάνατος σοκ από τον Κοροναϊό - Ποιο ήταν το θύμα

Άλλος ένας θάνατος σοκ από τον Κοροναϊό μόλις έγινε γνωστός πριν λίγο και έχει ξεσπάσει σάλος αναφορικά με το θύμα! Όταν διαβάσετε ποιο είναι θα συμφωνήσετε μιας και ήδη στην Ιαπωνία έχει ξεκινήσει θύελλα αντιδράσεων! Τα πρώτα στοιχεία και η επίσημη ανακοίνωση...

Πιο συγκεκριμένα, ένας Ιάπωνας που νοσηλευόταν με πνευμονία στην κινεζική πόλη Ουχάν, το επίκεντρο της επιδημίας του κορωνοϊού, πέθανε, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών της Ιαπωνίας.Ο άνθρωπος αυτός, ηλικίας περίπου 60 ετών, θεωρείτο ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού αλλά λόγω των δυσκολιών στη διάγνωση της νόσου, δόθηκε ως αιτία θανάτου η ιογενής πνευμονία, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών που επικαλείται τις κινεζικές ιατρικές αρχές.

Ο άνδρας αυτός είναι δυνητικά ο πρώτος Ιάπωνας που πεθαίνει από την ασθένεια, όπως είπε αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών, καθώς η κυβέρνηση δεν γνωρίζει άλλον Ιάπωνα που έχει πεθάνει από την επιδημία του κορωνοϊού, η οποία έχει σκοτώσει περισσότερους από 700 ανθρώπους στην ηπειρωτική Κίνα και έχει προσβάλει πάνω από 34.000. Να υπενθυμίσουμε και το πρώτο ύποπτο κρούσμα στην χώρα μας, που εισήχθη χτες στον Ευαγγελισμό!

Το ζώο που έφερε την αρρώστια που έσπειρε τον θάνατο - Είναι ο ξενιστής του Κοροναϊού;

Σοκ επικρατεί με την είδηση πως αυτό το ζώο να είναι ενδεχομένως ο ξενιστής του Κοροναϊού, του φονικού ιού που έχει σκοτώνει εκατοντάδες ανθρώπους στην Κίνα, ενώ βρίσκονται σε καραντίνα εκατομμύρια.

Οι Κινέζοι ερευνητές ανακοίνωσαν ότι ένα θηλαστικό που κινδυνεύει με εξαφάνιση, διακινείται παράνομα και είναι περιζήτητο για το κρέας και τις φολίδες του, είναι πιθανόν ο ξενιστής του νέου κινεζικού ιού 2019-nCoV.

«Η τελευταία ανακάλυψη θα είναι μεγάλης σημασίας για την πρόληψη και τον έλεγχο της προέλευσης του ιού», ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του το South China Agricultural University, που ηγείται της έρευνας.

Ο λόγος για το φολιδωτός μυρμηγκοφόγος, γνωστός και ως παγκολίνος ενδεχομένως να ευθύνεται για του φονικό ιού την ώρα που οι θάνατοι αυξάνονται.