Σοκ στο Αγρίνιο: Πυροβόλησαν 21χρονο - Τι συνέβη;

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Σοκ στο Αγρίνιο: Πυροβόλησαν 21χρονο - Τι συνέβη;

Σοκ επικρατεί στο Αγρίνιο με την είδηση πως πυροβόλησαν 21χρονο! Τι συνέβη και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν για τους δύο άνδρες ηλικίας 21 και 19 χρόνων που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ;

Λίγες ώρες μόνο κατάφεραν να αποφύγουν την σύλληψη οι δυο νεαροί δράστες της επίθεσης εναντίον ενός 21χρονου, τον οποίο απείλησαν και αποπειράθηκαν να σκοτώσουν πυροβολώντας τον στο Αγρίνιο, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Οι δύο άνδρες ηλικίας 21 και 19 χρόνων, που είναι συγγενείς, διαπληκτίστηκαν άγρια με το θύμα και ο 19χρονος του επιτέθηκε με ένα κατσαβίδι, ενώ ο 21χρονος συνεργός του πυροβόλησε μια φορά με κυνηγετικό όπλο εναντίον του χωρίς να τον τραυματίσει. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Στο σημείο της επίθεσης έφτασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που κατέσχεσαν έναν κάλυκα κυνηγετικού όπλου και ξεκίνησαν αναζητήσεις για τους δράστες.

Οι δυο νεαροί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το πρωί της Παρασκευής, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που του άσκησε την σχετική δίωξη και πήραν προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθούν την Δευτέρα.

Τραγωδία ωστόσο επικράτησε στη Γαλλία και με την σοβαρή πτώση ελικοπτέρου με 3 νεκρούς!

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στην Γαλλία: Επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό και τον πυροβόλησαν!

Σοκ επικρατεί στην Γαλλία με την είδηση πως άτομο επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό και τον πυροβόλησαν! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό που τους "πάγωσε" όλους;

Ο δράστης, που τραυμάτισε στο χέρι έναν αστυνομικό, διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Το κίνητρο της επίθεσης δεν κατέστη άμεσα σαφές, τόνισε ο εκπρόσωπος.

Το περιστατικό συνέβη στις 15:00 τοπική ώρα, (16:00 ώρα Ελλάδας), σε ένα αστυνομικό τμήμα, 70χλμ από την πόλη Μετς. Μια δικαστική πηγή ανέφερε ότι η αντιτρομοκρατική υπηρεσία δεν ερευνά την υπόθεση σε αυτό το στάδιο.
Το σημερινό συμβάν έρχεται λιγότερο από ένα μήνα μετά από μια παρόμοια επίθεση στην Μετς, όταν αστυνομικοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν έναν άνδρα που κρατώντας ένα μαχαίρι εφόρμησε ενάντια σε μια ομάδα αστυνομικών, φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπαρ».

Επίσης, στις 3 Ιανουαρίου, ένας νεαρός άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς σε ένα πάρκο στο Βιλζουίφ, στα νότια του Παρισιού, σκοτώνοντας έναν άνδρα και τραυματίζοντας δύο γυναίκες, ενώ φώναζε «Αλλάχ Ακμπαρ» σε μια επίθεση με «ακραία βία» και «ακραία αποφασιστικότητα».

Τραγωδία ωστόσο επικράτησε στη Γαλλία και με την σοβαρή πτώση ελικοπτέρου με 3 νεκρούς!


Πηγή: iefimerida.gr