Τραγικό τέλος: Εντοπίστηκε νεκρή η 69χρονη αγνοουμένη!

Η άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Παρασκευής

Τραγικό τέλος: Εντοπίστηκε νεκρή η 69χρονη αγνοουμένη!

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση μιας 69χρονης αγνοούμενης αφού εντοπίστηκε νεκρή. Η άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Παρασκευής και εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας στις Φώκιες Χαλκιδικής σύμφωνα με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Μέσα στη θαλάσσια περιοχή της Φώκιας στη Χαλκιδική εντοπίστηκε νωρίτερα το πρωί η 69χρονη που αγνοούνταν από τη Παρασκευή το βράδυ.

Τη σορό της εντόπισε να επιπλέει ψαράς της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε εθελοντές διασώστες..Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες δήμαρχος που αγνοούνταν για 1 χρόνo βρέθηκε νεκρός σε ποτάμι!

Πριν από λίγη ώρα εθελοντές ανέσυραν την σορό της άτυχης γυναίκας.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε μέσω Twitter η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης...

protothema.gr

Θρίλερ στην Αργολίδα: Εντοπίστηκε νεκρός αγνοούμενος ψαράς

Θρίλερ στην Αργολίδα με άντρα που ήταν αγνοούμενος από το απόγευμα της Τρίτης καθώς βρέθηκε νεκρός.Ο άτυχος ψαράς εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Που βρέθηκε η σορός του 53χρονου άνδρα που είχε εξαφανιστεί;

Εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, η σορός του 53χρονου ψαρά από το Τολό Αργολίδας, ο οποίος ήταν αγνοούμενος από το απόγευμα της Τρίτης.

Η σορός του άτυχου 53χρονου εντοπίστηκε από σκάφος του Λιμενικού Ναυπλίου να επιπλέει ανάμεσα στην θαλάσσια περιοχή των Ιρίων και της νήσου Πλατειάς.

Σημειώνεται ότι ο ερασιτέχνης ψαράς έφυγε χθες το απόγευμα από το σπίτι του με την ξύλινη βάρκα του -η οποία δεν έχει εντοπιστεί ακόμα- και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Στις 8.30 το βράδυ, συγγενείς του που ανησύχησαν ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Ναυπλίου και λίγα λεπτά αργότερα στήθηκε η επιχείρηση για τον εντοπισμό του.Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες δήμαρχος που αγνοούνταν για 1 χρόνo βρέθηκε νεκρός σε ποτάμι!

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 5 επαγγελματικά σκάφη, 2 σκάφη του Λιμενικού και 2 ρυμουλκά.

Πηγή: www.argolikeseidhseis.gr

Τραγικό τέλος για τον 14χρονο που είχε εξαφανιστεί! Βρέθηκε νεκρός μέσα σε...

Στην υπόθεση για τον 14χρονο που είχε εξαφανιστεί και τον έψαχναν για εβδομάδες υπήρξε ένα τραγικό τέλος! Ο ίδιος βρέθηκε νεκρός μέσα σε... μια καμινάδα!

Τραγική ήταν η κατάληξη ενός αγοριού στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών που είχε εξαφανιστεί πριν από 3 περίπου εβδομάδες την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του. Το σώμα του άτυχου αγοριού βρέθηκε μέσα σε μια καμινάδα.

«Αυτό δεν είναι το αποτέλεσμα που θα ήθελε κανείς» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίαςτου Πορτ Κλίντον, Ρόμπερτ Χίκμαν. Ο 14χρονος Χάρλεϊ Ντίλι είχε θεαθεί για τελευταία φορά στις 20 Δεκεμβρίου στο Πορτ Κλίντον την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του μεταξύ 6 και 7 το πρωί. Από εκείνη την στιγμή σήμανε συναγερμός και πάνω από 75 αστυνομικοί εντάχθηκαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του, με ελικόπτερα, εκπαιδευμένα σκυλιά και ομάδες έρευνας και διάσωσης.

14χρονος νεκρός καμινάδα εξαφάνιση

Πώς κατάφεραν οι Αρχές να βρουν το σώμα του άτυχου 14χρονου που είχε σφηνώσει στην καμινάδα

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, οι Αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν ξανά το σπίτι την Δευτέρα. Το συγκεκριμένο οίκημα δεν έδειχνε κανένα σημάδι παραβίασης της εισόδου και είχε κλειδωμένα παράθυρα και πόρτες που ήταν ασφαλισμένες με κλειδαριές. Ο Χίκμαν πρόσθεσε πως επρόκειτο για ένα καλοκαιρινό σπίτι που επί του παρόντος, είναι ακατοίκητο και βρίσκεται υπό ανακαίνιση. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα γυαλιά και το μπουφάν του αγοριού βρέθηκαν στον δεύτερο όροφο του κτιρίου δίπλα σε ένα τούβλινη καμινάδα.

«Φαίνεται ότι ο Χάρλεϊ ανέβηκε στην οροφή και μπήκε στην καμινάδα. Μόλις βρέθηκε στην καμινάδα, το μπουφάν και τα γυαλιά του έπεσαν στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, με το αγόρι να παγιδεύεται στην δομή, η οποία είχε διαστάσεις 23x33 εκατοστά», πρόσθεσε σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής των ερευνών.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας, η αιτία θανάτου ήταν η συμπιεστική ασφυξία, η οποία συμβαίνει ότι ένα μεγάλο βάρος ή πίεση εμποδίζουν την αναπνοή. Δεν ήταν ξεκάθαρο, πάντως, γιατί μπορεί το παιδί να προσπάθησε να μπει στο συγκεκριμένο σπίτι από την καμινάδα.

Πηγή: iefimerida.gr