Σοκ στην Πάτρα: Μωρό βρέθηκε νεκρό - Τι συνέβη;

Συναγερμός στην περιοχή!

Σοκ στην Πάτρα: Μωρό βρέθηκε νεκρό - Τι συνέβη;

Σοκ έχει προκληθεί στην Πάτρα με την είδηση πως μωρό βρέθηκε νεκρό στην περιοχή της Πλαζ! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν που συγκλόνισε; Πως έγινε αυτό το αποτρόπαιο συμβάν;

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές εδώ και λίγη ώρα για νεκρό μωρό στην περιοχή της Πλαζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip βρέθηκε ένα βρέφος μέσα στη θάλασσα. Πολίτης ειδοποίησε την αστυνομία η οποία μετέβη στο σημείο μαζί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ήδη γίνονται έρευνες από το Λιμενικό από στεριά και θάλασσα για το ενδεχόμενο εντοπισμού άλλου ατόμου και στο πλαίσιο διακρίβωσης των συνθηκών κάτω από το οποίο βρέθηκε νεκρό το μωρό στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για βρέφος ημερών ή το πολύ λίγων μηνών. Ρούχα του μωρού έχουν βρεθεί στη θάλασσα.

Στο σημείο βρέθηκε και το λιμενικό που αναλαμβάνει την υπόθεση. Να θυμίσουμε ωστόσο πως σοκ είχε προκαλέσει και η είδηση πως πέταξαν μωρό στα σκουπίδια στην Κρήτη.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Ασύλληπτος θρήνος! Νεκρό βρέθηκε βρέφος 9 μηνών!

Ασύλληπτος θρήνος επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση πως βρέθηκε νεκρό βρέφος 9 μηνών!

Τι ακριβώς συνέβη;

Η απόλυτη φρίκη! Μαϊμού σκότωσε νεογέννητο!

Ακόμη μια τραγωδία καταγράφηκε στη Μόρια της Λέσβου, όταν βρέθηκε νεκρό μωρό εννέα μηνών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Γιατροί χωρίς Σύνορα, πρόκειται για ένα παιδάκι προσφύγων, το οποίο πέθανε από αφυδάτωση. Μάλιστα η οργάνωση αναφέρει πως έχει διασταυρώσει την πληροφορία με το νοσοκομείο.

Το περιστατικό, που καταδεικνύει τις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν οι πρόσφυγες στη Μόρια, ξυπνά μνήμες από την τραγωδία του Σεπτεμβρίου.

νεκρό βρέφος

Τότε που ξέσπασε φωτιά στο κέντρο φιλοξενίας και ένα απανθρακωμένο πτώμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης με ιδιωτικό όχημα.

Η κατάσταση στον χώρο ήταν έκρυθμη μετά τη φωτιά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια ανάμεσα σε πρόσφυγες και μετανάστες και αστυνομικούς, που έριξαν δακρυγόνα.

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη στην Κρήτη! Πέταξαν νεκρό βρέφος στα σκουπίδια μέσα σε τάπερ!

Φρίκη προκαλεί η είδηση στην Κρήτη ότι πέταξαν νεκρό βρέφος στα σκουπίδια μέσα σε ένα... τάπερ!

To νεκρό βρέφος εντόπισε το 2018 εργαζόμενη στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του δήμου Ηρακλείου.

Την απίστευτη αποκάλυψη ότι εργαζόμενη στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου υπέστη σοκ όταν βρήκε «ένα μωρό σε τάπερ», έκανε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Δημόκριτος Σαλούστρος κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου της νέας περιόδου.

Το θέμα αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των εργαζομένων για το γεγονός ότι έχουν μείνει απλήρωτοι από τον ιδιώτη που λειτουργεί το ΚΔΑΥ.

Όπως διευκρινίστηκε επρόκειτο για έμβρυο, προφανώς από αποβολή, που πετάχτηκε στα σκουπίδια μέσα σε τάπερ στις αρχές του 2018, ενώ ταυτόχρονα έγινε γνωστό ότι μια ενεργή οβίδα εντοπίστηκε στον ιμάντα της ανακύκλωσης του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) του Ηρακλείου, ακριβώς ένα χρόνο πριν από το έμβρυο, δηλαδή στις αρχές του 2017.

Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκρό 2χρονο αγοράκι!

Πηγή: protothema.gr