Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ με τον "χαμό" Λαρισαίου γυμναστή

Έφυγε ρεαλιστής και γενναίος!

Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ με τον

Ο Νίκος Χατζής έφυγε από την ζωή βυθίζοντας στο πένθος την Λάρισα. Φίλοι και συγγενείς είπαν το Σάββατο (15/2) το τελευταίο αντίο.

Έφυγε απ’ τη ζωή ο Νίκος Χατζής. Ρεαλιστής και γενναίος απέναντι στην αρρώστια του μέχρι την τελευταία στιγμή, ξεπερνώντας τα ανθρώπινα όρια – άλλωστε γυμναστής και ερασιτέχνης μουσικός – με πλήρη συνείδηση της κατάστασής του, δεν παραιτήθηκε ποτέ απ’ την ζωή δεν παραπονέθηκε ποτέ, δεν του έλειψαν ποτέ τα καλά λόγια και το χαμόγελο για τον συνάνθρωπό του. Όρθιος και χαμογελαστός ως το τέλος.

Ο Νίκος αποδεχόμενος την κατάστασή του, κατατάχτηκε στους ανθρώπους που χόρτασαν και γιόρτασαν τη ζωή τους, αξιοποιώντας τις περισσότερες στιγμές της για να δημιουργήσουν, να αγαπήσουν, να πονέσουν, με απλά λόγια να ζήσουν. Να ζήσουν αληθινά.

Νίκος Χατζής πέθανε

Ο πόνος και η θλίψη ωστόσο είναι κι αυτά ανθρώπινα συναισθήματα. Μοιραία η οικογένειά του, οι συγγενείς, οι πολλοί φίλοι, οι μαθητές του και οι γνωστοί του, ένας ολόκληρος κόσμος, συγκλονίστηκε με την είδηση του χαμού του.

Από ανθρώπους σαν τον Νίκο, η αύρα τους μένει ζωντανή ακόμα και όταν εκείνοι φύγουν…θα τον θυμόμαστε και θα έχουμε να λέμε πολλά…για τα «Φεγγάρια του Φλεβάρη»…

Πηγή: Onlarissa.gr

Πέθαναν τον Έλληνα μπασκετμπολίστα Νίκο Χατζή - Έγινε παρερμηνεία με τον Λαρισαίο γυμναστή

Απίστευτο και όμως αληθινό! Πέθαναν Έλληνα μπασκετμπολίστα με τον ίδιο να στέλνει δημόσιο μήνυμα. Πώς έγινε η... παρεξήγηση;

Το Σάββατο το μεσημέρι τελέστηκε η κηδεία του Νίκου Χατζή στη Λάρισα. Πρόκειται για 66χρονο επίσης 'Έλληνα μπασκετμπολίστα. Ωστόσο μια ιστοσελίδα που μετέδωσε την είδηση έβαλε μια φωτογραφία του παλαίμαχου γκαρντ της Εθνικής μπάσκετ, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Ηλυσιακού που ονομάζεται επίσης Νίκος Χατζής.

Ο τελευταίος θέλωντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ανέβασε στο Facebook μια ανάρτηση την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

"Είμαι καλά! Σάς ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας! Δυστυχώς στην εποχή που ζούμε κάποιοι δεν έχουν όρια προκειμένου να πουλήσουν και να έχουν περισσότερα κλικ σε μια σελίδα! Τα υπόλοιπα θα τα πουν με τη δικηγόρο μου για όλη αυτή την αναστάτωση που προκάλεσαν στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που με ξέρουν και μέσα σε λίγα λεπτά αναστατώθηκαν τόσο πολύ!" ήταν τα λόγια που έγραψε ο Νίκος Χατζής στην ανάρτησή του.