Ανατροπή με την απεργία των ΜΜΜ στη Θεσσαλονίκη

Έσκασε τώρα!

Ανατροπή με την απεργία των ΜΜΜ στη Θεσσαλονίκη

Ανατροπή με την απεργία των μέσων μαζικής μεταφοράς καθώς ο ΟΑΣΘ δε θα τραβήξει "φρένο" και θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη.

Κανονικά θα πραγματοποιούνται αύριο όλα τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ καθώς οι εργαζόμενοι δεν θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ κατά του ασφαλιστικού, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων του οργανισμού Δημήτρης Τσερμενίδης.

Στην αυριανή 24ωρη απεργία συμμετέχουν εργατικά σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, τα οποία και διοργανώνουν συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου στις 10:30 ενάντια στο «αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης».

Μπορεί στη Θεσσαλονίκη να έγινε ανατροπή στην απεργία των ΜΜΜ αλλά στην Αθήνα θα ταλαιπωρηθούμε

"'Έσκασε" τώρα νέα είδηση με απεργία στο ΜΜΜ. Πότε θα έχει και ποιο είναι το μέσο που θα απεργήσει.Οι εργαζόμενοι εναντιώνονται στο νέο πολυνομοσχέδιο για το ασφαλιστικό. Πότε και για ποια ώρα θα απεργήσουν τα μέσα.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι κάτοικοι της Αθήνας την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου καθώς δεν θα πραγματοποιήσει δρομολόγια κανένα Μέσο Μαζικής Μεταφοράς.

Συγκεκριμένα, τα Σωματεία των εργαζομένων θα συμμετάσχουν με 24ωρη απεργία στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ) διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό.Εντωμεταξύ δείτε και πρόσφατα το ατύχημα που είχε μια γυναίκα με τον προαστιακό στην Πάτρα

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας στους δρόμους της Αθήνας δεν θα κυκλοφορήσουν λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ ακινητοποιημένοι θα μείνουν και οι συρμοί του τραμ και του μετρό τόσο στις γραμμές 2 και 3 όσο και στην 1.

Πηγή: iefimerida.gr

Πότε έχουμε όμως αργίες; Διαβάστε πότε έχουμε ημέρες για "ξεκούραση"