Φρίκη στον Βόλο - Άνδρας βρέθηκε νεκρός 20 ημέρες μετά

Τι λένε οι πληροφορίες;

Φρίκη στον Βόλο - Άνδρας βρέθηκε νεκρός 20 ημέρες μετά

Μετά από 20 ημέρες βρέθηκε νεκρός σε βαγόνι άστεγος άνδρας και επικρατεί φρίκη με την είδηση στην πόλη του Βόλου. Εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης από έναν φοιτητή σε βαγόνι τραίνου, στον σταθμό του ΟΣΕ. Το θέαμα ήταν μακάβριο.

Μέσα υπήρχε το πτώμα του σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης και, μόλις ο νεαρός συνήλθε από το σοκ, ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για άνδρα που είχε αποβιώσει τουλάχιστον πριν από τρεις εβδομάδες, αλλά δεν φαίνεται ότι ήταν θύμα εγκληματικής ενέργειας. Βέβαια, απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα δώσει η νεκροτομή.

Πάνω στη σορό βρέθηκε μια αστυνομική ταυτότητα, από την οποία προέκυψε ότι ο νεκρός ήταν ένας 59χρονος γνωστός άστεγος που κυκλοφορούσε με ένα ποδήλατο, το οποίο βρέθηκε κλειδωμένο έξω από το βαγόνι. Μάλιστα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, είχε τρία αδέρφια τα οποία επισκεπτόταν κατά διαστήματα και έμενε μαζί τους.

Πηγή: iefimerida.gr

Φρίκη πριν λίγες ημέρες επικράτησε και στο Κορωπή. Νεκρό βρήκαν άντρα μέσα στο σπίτι του με εγκαύματα στο σώμα, ενώ το εσωτερικού έφερε ίχνη από φωτιά. Τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του η αστυνομία μετά από ειδοποίηση.

Φρίκη επικράτησε και στην Χαλκιδική με νεκρό άνδρα

Φρίκη επικρατεί στην Χαλκιδική μετά την είδηση πως βρέθηκε ένας νεκρός στο σταθμό των τραίνων με τις αρχές να διερευνούν την υπόθεση.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας που εξέτασαν το χώρο έπειτα από ειδοποίηση που έλαβαν, αναζήτησαν την ταυτότητα του νεκρού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρόκειται για 39χρονο άνδρα που ήταν άστεγος και είχε βρει καταφύγιο στο Σταθμό. Η καταγωγή φέρεται να είναι από τη Βόρεια Ελλάδα.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να βρεθούν τα αίτια που έκοψαν απότομα το νήμα της ζωής του.