Ένας νεκρός μετά από τροχαίο στους Αγίους Θεοδώρους - Εικόνες σοκ από το αυτοκίνητο

Τι λένε οι πληροφορίες για το μοιραίο δυστύχημα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ένας νεκρός μετά από τροχαίο στους Αγίους Θεοδώρους - Εικόνες σοκ από το αυτοκίνητο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες στο 65ο χιλιόμετρο, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων. Στο ρεύμα προς Αθήνα ένας άνδρας κατέληξε νεκρός, αφού προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε προστατευτικό διάζωμα. Οι εικόνες από το σημείο και το αυτοκίνητο είναι σοκαριστικές.

Άγνωστος μέχρι στιγμής είναι ο λόγος του ατυχήματος, που είχε ως αποτέλεσμα να βγει από το δρόμο, να περάσει σε πάρκινγκ και να αφήσει την τελευταία του πνοή. Για τον απεγκλωβισμό του από το αυτοκίνητο χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής .

Αφού τον απεγκλώβισαν, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αττικής.

Ωστόσο χθες,σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Κατεχάκη. Υπήρξε νεκρός και οι πληροφορίες για το περιστατικό ανατριχιάζουν.

Σοκ μετρά από τροχαίο και στην Θεσσαλονίκη αφού τον παρέσυραν 9 αυτοκίνητο και κατέληξε νεκρός

Σοκ έχει προκληθεί στην Θεσσαλονίκη με την είδηση πως άνδρας παρασύρθηκε από 9 αυτοκίνητα! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν που συγκλόνισε την περιοχή; Ποια η κατάσταση του ανθρώπου;

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας άνδρας στην Εγνατία Οδό, έξω από τη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν την έξοδο για το αεροδρόμιο με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 20.30. Ο 83χρονος κινούνταν πεζός και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο Ι.Χ. με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό διακόπηκε και στα δύο ρεύματα. Σοκ είχε προκληθεί και στο μετρό με γυναίκα που βρήκε φρικτό θάνατο όταν πιάστηκε το φόρεμά της στην πόρτα και ο συρμός την παρέσυρε!

Οι λεπτομέρειες από το τροχαίο σοκάρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, ο ηλικιωμένος αφού χτυπήθηκε από τα δύο Ι.Χ. έπεσε αιμόφυρτος στην άσφαλτο. Πάνω από το σώμα του άτυχου άνδρα πέρασαν ακόμα εννέα οχήματα, που δεν πρόλαβαν να σταματήσουν.