Κορωνοϊός: Νέα αποτελέσματα για ύποπτα κρούσματα σε Ελλάδα και Κύπρο

Θα υπάρξει και τρίτο κρούσμα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Νέα αποτελέσματα για ύποπτα κρούσματα σε Ελλάδα και Κύπρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό με νέα αποτελέσματα για ύποπτα κρούσματα σε Ελλάδα και Κύπρο να βγαίνουν στο φως! Τι λένε οι πληροφορίες, θα υπάρξει και τρίτο κρούσμα ή όχι;

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ, όπου αναφέρεται σε 8 άτομα στην Ελλάδα, όπου και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για εξέταση. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, τα δείγματα των ατόμων είναι αρνητικά.

Να σημειωθεί πως τα δείγματα αφορούν τρεις ασθενείς στο «Σωτηρία», δύο σε «Παίδων Αγία Σοφία» και «Μητέρα», ενώ δεν έδειξαν κοροναϊό ούτε τα δύο δείγματα στο Άργος και Πάτρα.

Όσο για την Κύπρο, τα δείγματα των τριών γυναικών, που είχαν επιστρέψει από Ιταλία, έδειξαν επίσης αρνητικά. Ο Κύπριος υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, σε ανάρτησή του στο twitter, ανέφερε ότι μετά από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, κανένα από τα τρία πρόσωπα δεν προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, και οι τρεις θα παραμείνουν στην απομόνωση για 14 μέρες για προληπτικούς λόγους. Έκτακτο έσκασε πριν λίγο, καθώς και το παιδί της 38χρονης στην Θεσσαλονίκη βγήκε θετικό.

Δείτε ωστόσο μετά τα αποτελέσματα από τα ύποπτα κρούσματα και τραγούδι που έβγαλαν οι Κινέζοι για να ξορκίσουν τον κορωνοϊό

Ο θανατηφόρος ιός συνεχίζει να "χτυπά" παγκοσμίως και το τραγούδι που έβγαλαν οι Κινέζοι για να ξορκίσουν τον κορωνοϊό θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Οι στίχοι είναι μοναδικοί, όπως και ο ρυθμός.

Η ιδέα ξεκίνησε όταν δώδεκα καλλιτέχνες από τη Μαλαισία βρέθηκαν μαζί σε ένδειξη υποστήριξης στους Κινέζους πολίτες. Το τραγούδι τους με τίτλο «You Are Not Alone» (Ni Cong Bu Shi Yi Ge Ren), έχει σκοπό να εμψυχώσει τον λαό.

Ο τραγουδιστής Zhao Kai Yi, δήλωσε για αυτό, «Πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουν την κατάσταση εδώ στην Κίνα. Ο Ong ήθελε να γράψω ένα τραγούδι για να δείξω ότι οι καρδιές μας είναι πάντα μαζί. Πολλοί άλλοι μπορεί να γράφουν παρόμοια τραγούδια, αλλά θέλουμε οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι συνεργαζόμαστε χέρι-χέρι».

Και ο μουσικός παραγωγός, Ong Peng Chu, που μίλησε με τον Zhao, συμπλήρωσε, «Ως Κινέζοι στο εξωτερικό, ανησυχούμε πολύ, αλλά δεν μπορούμε να βοηθήσουμε πολύ. Έτσι, κυκλοφορήσαμε ένα τραγούδι με τίτλο "You Are Not Alone", το οποίο θα έχει παγκόσμια εμβέλεια, ώστε οι Κινέζοι που βρίσκονται στην εντός της Κίνας να γνωρίζουν την υποστήριξή μας στις άοκνες προσπάθειές τους».

Εκτός από το τραγούδι που έβγαλαν οι Κινέζοι, παρόμοια ιδέα για τον Κορωνοϊό είχαν και στην Σιγκαπούρη

Μια ομάδα καλλιτεχνών, κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή τραγούδι με τίτλο «The Light», ώστε να συμπαρασταθούν σε όλα τα κρούσματα του θανατηφόρου ιού, θέλοντας να τους δώσουν λίγη ελπίδα.

Το τραγούδι συνέθεσε ο Jarrell Huang, νικητής του διαγωνισμού τραγουδιού SPOP και τη JJ Neo, και το ερμηνεύουν οι Fang Rong, Daryl-Ann, Felicia Chin, Desmond Tan, James Seah, Richie Koh, Sharon Shobana και Liwani Izzati. Δείτε επίσης τι συμβαίνει με το νέο ύποπτο κρούσμα στον Ευαγγελισμό! Ποια τα νεότερα;

Ο Jarrell Huang τόνισε, «Ελπίζω όλοι να ενθαρρυνθούν, να δουν το φως στο τέλος του τούνελ και να βρουν την δύναμη να ξεπεράσουν την κρίση όλοι μαζί».