Έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις με το τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στην Αθήνα - Ποια η ηλικία και που νοσηλεύεται;

Έσκασε τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις με το τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στην Αθήνα - Ποια η ηλικία και που νοσηλεύεται;

Έκτακτο έσκασε μόλις τώρα, μιας και ήρθε το τρίτο κρούσμα του κορωνοϊού στην Αθήνα! Τι λένε οι νέες πληροφορίες για το γεγονός και τι θα συμβεί με τα καρναβάλια αυτής της εβδομάδας;

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα 40 ετών, η οποία είχε πρόσφατα ταξιδέψει στη βόρεια Ιταλία. Όταν εμφανίστηκαν τα συμπτώματα προσήλθε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και όταν το τεστ βγήκε θετικό προσκομίστηκε στο νοσοκομείο αναφοράς Αττικόν, όπου και νοσηλεύεται.

Στην Αθήνα εντοπίζεται το τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στη χώρα μας, μετά τις δύο περιπτώσεις που διαπιστώθηκαν ήδη στη Θεσσαλονίκη. Την ανακοίνωση έκανε ο Σωτήρης Τσιόδρας, επικεφαλής της επιτροπής λοιμοξιολόγων του υπουργείου Υγείας, σε έκτακτη ενημέρωση.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα πρόκειται για νεαρή γυναίκα, η οποία είχε ταξιδέψει σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας. Όπως ανέφερε, η γυναίκα νοσηλεύεται, επικαλούμενος προσωπικά δεδομένα. «Είναι καλά στην υγεία της», ανέφερε ο κ. Τσιόδρας.

Ο υπουργός Υγείας, στην ίδια έκτακτη συνέντευξη τύπου, ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται όλα τα καρναβάλια και οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στη χώρα, λόγω του κορωνοϊού. Δείτε αναλυτικά όλη τη λίστα με τα ύποπτα κρούσματα στην Ελλάδα.

Πηγή: iefimerida.gr

Εκτός από το τρίτο κρούσμα στην Αθήνα έχουμε και νέα αποτελέσματα για ύποπτα κρούσματα Κορωνοϊού σε Ελλάδα και Κύπρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό με νέα αποτελέσματα για ύποπτα κρούσματα σε Ελλάδα και Κύπρο να βγαίνουν στο φως! Τι λένε οι πληροφορίες, θα υπάρξει και τρίτο κρούσμα ή όχι;

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ, όπου αναφέρεται σε 8 άτομα στην Ελλάδα, όπου και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για εξέταση. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, τα δείγματα των ατόμων είναι αρνητικά.

Να σημειωθεί πως τα δείγματα αφορούν τρεις ασθενείς στο «Σωτηρία», δύο σε «Παίδων Αγία Σοφία» και «Μητέρα», ενώ δεν έδειξαν κοροναϊό ούτε τα δύο δείγματα στο Άργος και Πάτρα.

Όσο για την Κύπρο, τα δείγματα των τριών γυναικών, που είχαν επιστρέψει από Ιταλία, έδειξαν επίσης αρνητικά. Ο Κύπριος υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, σε ανάρτησή του στο twitter, ανέφερε ότι μετά από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, κανένα από τα τρία πρόσωπα δεν προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, και οι τρεις θα παραμείνουν στην απομόνωση για 14 μέρες για προληπτικούς λόγους. Έκτακτο έσκασε πριν λίγο, καθώς και το παιδί της 38χρονης στην Θεσσαλονίκη βγήκε θετικό.