Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Εμφάνιση μετά από καιρό - Καταβεβλημένος στο λαϊκό προσκύνημα του Βουτσά

Μεγάλη θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Εμφάνιση μετά από καιρό - Καταβεβλημένος στο λαϊκό προσκύνημα του Βουτσά

Ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, όπου βρέθηκε καταβεβλημένος στο λαϊκό προσκύνημα του Κώστα Βουτσά, σε μια εμφάνιση μετά από καιρό.

Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στα 88 του χρόνια, τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κλίνη της ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 μέρες.

Ο θάνατός του συγκλόνισε συναδέλφους, φίλους και ανθρώπους που τον λάτρεψαν και τον θαύμαζαν το ταλέντο του. Σήμερα από τις 9:00 το πρωί έως και τις 19:30 το απόγευμα, η σορός του Κώστα Βουτσά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών, για το τελευταίο αντίο. Φανερά θλιμμένος ο Τριανταφυλλόπουλος, θέλησε να πει το δικό του αντίο στον αστέρα του κινηματογράφου.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εμφάνιση
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Κώστας Βουτσάς
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Κώστας Βουτσάς αντίο

Δείτε τι ζήτησε η οικογένεια του Κώστα Βουτσά στο λαϊκό προσκύνημα. Ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο ηθοποιός έφυγε από κοντά τους.

Πριν την εμφάνιση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο λαϊκό προσκύνημα του Κώστα Βουτσά, δείτε τι ανακοίνωσε το ιατρικό ανακοινωθέν

Η διοίκηση του Αττικόν, στο οποίο νοσηλευόταν ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, εξέδωσε το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, στο οποίο αναφέρουν, «Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά, αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24».

Δείτε τις ταινίες που αγαπήσαμε, αλλά και τις γυναίκες που αγάπησε ο σπουδαίος ηθοποιός που θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις καρδιές μας!

Τι ζήτησε η οικογένεια του Κώστα Βουτσά στο λαϊκό προσκύνημα;

H οικογένειά του ζήτησε μέσα από τα social media, «Εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά».