Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συντετριμμένη η Αλίκη Κατσαβού στο λαϊκό προσκύνημα για τον Κώστα Βουτσά

Βαρύ πένθος

Συντετριμμένη η Αλίκη Κατσαβού στο λαϊκό προσκύνημα για τον Κώστα Βουτσά
News 27.02.2020 14:24
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Βγήκαν οι πρώτες εικόνες από το λαϊκό προσκύνημα του Κώστα Βουτσά. Ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στα 88 του χρόνια, τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κλίνη της ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 μέρες.

Ο γνωστός ηθοποιός τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ωστόσο αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να νικήσει την μάχη με τον θάνατο. Δείτε επίσης το βίντεο μέσα από το σπίτι που αφήνει στον μικρό Φοίβο ο Κώστας Βουτσάς. Το σημείωμα στην πόρτα συγκινεί!

Ο θάνατός του συγκλόνισε συναδέλφους, φίλους και ανθρώπους που τον λάτρεψαν και τον θαύμαζαν το ταλέντο του. Σήμερα από τις 9:00 το πρωί έως και τις 19:30 το απόγευμα, η σορός του Κώστα Βουτσά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών, για το τελευταίο αντίο.

Το πρώτο στεφάνι το έστειλε η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, όπου έγραφε, «Στον λατρευτό μου, Κώστα». Δείτε την επίσης να μιλάει στην κάμερα για πρώτη φορά μετά τον χαμό του αγαπημένου της. Λύγισε μπροστά σε όλους!

undefined

λαϊκό προσκύνημα Κώστας Βουτσάς κόσμοςλαϊκό προσκύνημα Κώστας Βουτσάς εκκλησία Κώστας Βουτσάς λαϊκό προσκύνημα Δημήτρης Τζουμάκης

Κώστας Βουτσάς λαϊκό προσκύνημα Θεοδώρα Βουτσά

 Κώστας Βουτσάς λαϊκό προσκύνημα κόρες

Νίτσα Βουτσά προσκύνημα Νίτσα Βουτσά προσκύνημα Κώστα Βουτσά

λαϊκό προσκύνημα Βουτσάς φέρετρο λαϊκό προσκύνημα Βουτσάς εικόνα

Συντετριμμένη η Αλίκη Κατσαβού στο λαϊκό προσκύνημα

Κώστας Βουτσάς λαϊκό προσκύνημα Κατσαβού Κώστας Βουτσάς λαϊκό προσκύνημα Αλίκη Κατσαβού  λαϊκό προσκύνημα Κατσαβού

Πριν τις πρώτες εικόνες από το λαϊκό προσκύνημα για τον Κώστα Βουτσά, δείτε τι ανακοίνωσε το ιατρικό ανακοινωθέν

Η διοίκηση του Αττικόν, στο οποίο νοσηλευόταν ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, εξέδωσε το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, στο οποίο αναφέρουν, «Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά, αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24».

Δείτε τις ταινίες που αγαπήσαμε, αλλά και τις γυναίκες που αγάπησε ο σπουδαίος ηθοποιός που θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις καρδιές μας!

Τι ζήτησε η οικογένεια του Κώστα Βουτσά στο λαϊκό προσκύνημα;

H οικογένειά του ζήτησε μέσα από τα social media, «Εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Βουτσάς: Βίντεο μέσα από το σπίτι που αφήνει στον μικρό Φοίβο - Το σημείωμα στην πόρτα

Σπαρακτικά τα λόγια της αδερφής του Κώστα Βουτσά - "Αγαπούσε όλο τον κόσμο"

Share