Κώστας Βουτσάς: Βίντεο μέσα από το σπίτι που αφήνει στον μικρό Φοίβο - Το σημείωμα στην πόρτα

Στην δημοσιότητα μετά θάνατον!

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Κώστας Βουτσάς: Βίντεο μέσα από το σπίτι που αφήνει στον μικρό Φοίβο - Το σημείωμα στην πόρτα

Έχουμε σε βίντεο το σπίτι που αφήνει ο Κώστας Βουτσάς στον μικρό Φοίβο! Δείτε από μέσα το σημείωμα στην πόρτα που προκαλεί εντύπωση. Μόνο εκείνος θα μπορούσε να το έχει κάνει αυτό, δεν πάει το μυαλό σας τι είναι γραμμένο.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγαπημένος ηθοποιός, μετά από 19 ημέρες στην εντατική, κατάληξε βυθίζοντας όλο το πανελλήνιο στο πένθος. Στο νοσοκομείο ήταν μαζί του εκείνη την ώρα η κόρη του, μιας και η Αλίκη Κατσαβού είχε πάει δίπλα στον γιο τους, τον μικρούλη Φοίβο.

Αργότερα ωστόσο, έκανε δηλώσεις και συγκλόνισε τους πάντες με το ξέσπασμα της on air! To πρόσωπό της πλημμύρισε κυριολεκτικά από δάκρυα και σας έχουμε το βίντεο εδώ. Πλήθος επωνύμων αποχαιρέτισαν τον Κώστα Βουτσά και ανάμεσα σε πολλά posts, ξεχώρισε εκείνο του Σταύρου Θεοδωράκη. Ο δημοσιογράφος, τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του, 10 χρόνια πριν.

Το σπίτι αυτό μάλιστα, άφησε στον πιο μικρό γιο του, τον Φοίβο Βουτσά, ώστε να μείνει παρακαταθήκη στην οικογένειά του. Ο Σταύρος Θεοδωράκης, έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του:

«Επίσκεψη στο σπίτι του Κώστα Βουτσά δέκα χρόνια πριν. Για τους Πρωταγωνιστές. Ήταν εργένης τότε. Όσο μου έφτιαχνε σαλάτα, εγώ φωτογράφιζα.». Μεταξύ άλλων, μας προκάλεσε εντύπωση αυτό που έγραφε στην πόρτα με χειρόγραφο σημείωμά του - Τα πήρες ΌΛΑ; Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η διαθήκη για τον μικρό Φοίβο και το σπίτι που του άφησε

Ο ίδιος όπως είχε τονίσει ο μικρός ήταν το πιο γλυκό δώρο από την Αλίκη Κατσαβού, χαρίζοντας στον ίδιο 20 χρόνια και στιγμές ευτυχίας στην ζωή του.

Σύμφωνα με το περιοδικό "ΧΑΙ" στο οποίο μίλησε κοντινός του άνθρωπος από το περιβάλλον του, ανέφερε χαρακτηριστικά, «Ο Κώστας ήθελε να του προσφέρει το συγκεκριμένο σπίτι καθώς μέσα σε αυτό περικλείονται όλες οι πρώτες στιγμές που έζησαν μαζί μπαμπάς και γιος και οι οποίες θα ακολουθούν τον Βουτσά για πάντα».

Ενώ όπως τόνισε στην Αλίκη Κατσαβού άφησε τη σύνταξή του, μιας και όλα τα υπόλοιπα έχουν πάει στα παιδιά του. Δείτε επίσης εδώ τα πρώτα λόγια της Κατσαβού για τον χαμό του Βουτσά, που θα σας λυγίσουν. Η ίδια ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της δεν είναι πια στην ζωή.

Το βίντεο με το σπίτι - Πώς ήταν από μέσα

Ο Κώστας Βουτσάς και η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, οι υποδέχτηκαν το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής "Σπίτι μου σπιτάκι μου" και μίλησαν για τη ζωή τους, το 2016, όταν τίποτα δεν προμήνυε το δράμα που θα ακολουθούσε 4 χρόνια μετά.

Το ζευγάρι υποδέχθηκε τη Νάνσυ Παραδεισανού στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι και μίλησαν για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, τον μικρό Φοίβο.Δείτε όλα όσα είπαν στην κάμερα της εκπομπής αλλά και το σπίτι:

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι, είχαμε αναρτήσει φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές της οικογένειας στην θάλασσα. Η Αλίκη Κατσαβού ήταν μαζί με τον μικρό Φοίβο και κανείς δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι θα συμβεί... άλλωστε είναι το πιο πρόσφατο παπαρατσικό της, δείτε φωτογραφίες με μαγιό και το κορμί της χωρίς ρετούς εδώ