Κώστας Βουτσάς: Λύγισε μπροστά στην κάμερα η Αλίκη Κατσαβού!

Τι είπε για την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Βουτσάς: Λύγισε μπροστά στην κάμερα η Αλίκη Κατσαβού!

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε σήμερα, 26 Φεβρουαρίου από την ζωή στα 88 του χρόνια και σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του. Η σύζυγος του Αλίκη Κατσαβού δεν άντεξε και λύγισε μπροστά στις κάμερες.

Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και η Ρούλα Κουσκουρή επισκέφτηκαν τη γειτονιά του ηθοποιού και είδαμε την σύζυγο του ντυμένη στα μαύρα και καταβεβλημένη να μιλά on camera για εκείνον.

Φανερά συντετριμμένη είπε στην κάμερα της εκπομπής του Star: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μαζεύω τις δυνάμεις για να ευχαριστήσω τον κόσμο που η αγάπη του για τον Κώστα είναι απεριόριστη.

Ωστόσο, ανατριχιάζουν και οι λεπτομέρειες για τον Κώστα Βουτσά, όπου αναφέρουν πως ήταν ληθαργικός. Δείτε όλα όσα δεν έγιναν γνωστά για τις τελευταίες του μέρες.

Τα δάκρυα που σήμερα χύνει όλη η Ελλάδα είναι τόνοι δακρύων, ωκεανοί δακρύων. Μαζεύω τις δυνάμεις μου για να τους ευχαριστήσω βαθιά, να τους διαβεβαιώσω ότι δε θα ξεχαστεί. Αυτό…» είπε η Αλίκη Κατσαβού.

Τα πρώτα λόγια της Κατσαβού για τον χαμό του Βουτσά λίγο πριν λυγίσει στις κάμερες

Η είδηση πως ο μεγάλος ηθοποιός πέθανε έχει βυθίσει στο πένθος όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Τα πρώτα λόγια της Κατσαβού ωστόσο για τον χαμό του Βουτσά θα σας λυγίσουν! Η ίδια δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τα όσα έχουν γίνει.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και την εκπομπή "Ευτυχείτε", φανερά συγκλονισμένη μιλάει για τον θάνατό του μία μέρα πριν την επέτειο των τεσσάρων χρόνων τους μαζί.

Χαρακτηριστικά ανέφερε η Αλίκη Κατσαβού, "Εγώ προσπαθώ να σταθώ στο ύψος της αγάπης του. Ακόμα δεν έχουμε ρυθμίσει τις λεπτομέρειες της κηδείας, θα σας ενημερώσουμε πολύ σύντομα". Δείτε χαρακτηριστικά τα όσα ανέφερε στο παρακάτω βίντεο.