Τα πρώτα λόγια της Κατσαβού για τον χαμό του Βουτσά - Θα σας λυγίσουν

Άφησε την τελευταία του πνοή στα χέρια της κόρης του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πρώτα λόγια της Κατσαβού για τον χαμό του Βουτσά - Θα σας λυγίσουν

Η είδηση πως ο μεγάλος ηθοποιός πέθανε έχει βυθίσει στο πένθος όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Τα πρώτα λόγια της Κατσαβού ωστόσο για τον χαμό του Βουτσά θα σας λυγίσουν! Η ίδια δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τα όσα έχουν γίνει.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και την εκπομπή "Ευτυχείτε", φανερά συγκλονισμένη μιλάει για τον θάνατό του μία μέρα πριν την επέτειο των τεσσάρων χρόνων τους μαζί.

Χαρακτηριστικά ανέφερε η Αλίκη Κατσαβού, "Εγώ προσπαθώ να σταθώ στο ύψος της αγάπης του. Ακόμα δεν έχουμε ρυθμίσει τις λεπτομέρειες της κηδείας, θα σας ενημερώσουμε πολύ σύντομα". Δείτε χαρακτηριστικά τα όσα ανέφερε στο παρακάτω βίντεο.

Ωστόσο, ανατριχιάζουν και οι λεπτομέρειες για τον Κώστα Βουτσά, όπου αναφέρουν πως ήταν ληθαργικός. Δείτε όλα όσα δεν έγιναν γνωστά για τις τελευταίες του μέρες.

Πριν τα πρώτα λόγια της Αλίκης Κατσαβού η ίδια σπάραξε με την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Σπάραξε η Αλίκη Κατσαβού με την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά! Ο μεγάλος ηθοποιός, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, δεν κατάφερε να βγει νικητής σε αυτήν την "μάχη".

Η γυναίκα του, Αλίκη Κατσαβού, δεν μπόρεσε να κρύψει την θλίψη της, ωστόσο αποφάσισε να χαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τον αγαπημένο ηθοποιό, προκαλώντας συγκίνηση στα social media.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, "Κλαψε καρδιά μα μη ραγισεις. Αντι να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα."