Τραγωδία! Νεκρό παιδί στη Λέσβο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία! Νεκρό παιδί στη Λέσβο

Τραγωδία στην Λέσβο με ένα παιδάκι να χάνει την ζωή του. Το αγγελούδι επέβαινε σε βάρκα με μετανάστες, με τους επιβαίνοντες να την ξεφουσκώνουν στην θέα των αρχών, με αποτέλεσμα το παιδάκι να χάσει την ζωή του.

Ειδικότερα 48 μετανάστες που επέβαιναν σε λέμβο με κατεύθυνση την Λέσβο, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του Λιμενικού Σώματος, κατά την συνηθισμένη πρακτική επιχείρησαν να ξεφουσκώσουν την βάρκα, προκειμένου να διασωθούν και να μεταφερθούν στην ξηρά. Όταν το Λιμενικό τους διέσωσε και τους οδήγησε το λιμάνι της Λέσβου, διαπιστώθηκε ότι το ένα από τα δύο παιδιά που επέβαιναν στην βάρκα είχε χάσει τις αισθήσεις τους.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι το παιδάκι, δυστυχώς, είχε χάσει τη ζωή του. Περισσότεροι από 300 μετανάστες και πρόσφυγες έφθασαν σήμερα το πρωί στα νησιά του Αν. Αιγαίου

Προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές από τα απέναντι Μικρασιατικά τουρκικά παράλια προς τη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και σήμερα Καθαρή Δευτέρα. Στη Λέσβο από τα χαράματα ως και τις 10 το πρωί βγήκαν πέντε βάρκες στις ακτές της Βόρειας και της Ανατολικής Λέσβου με περίπου 200 συνολικά επιβαίνοντες.

Στη Χίο βγήκαν δυο βάρκες με περίπου 70 άτομα. Ενώ στη Σάμο άλλες δυο βάρκες με περίπου 50 επιβαίνοντες πρόσφυγες και μετανάστες. - Να πούμε ότι μια σοκαριστική είδηση ήρθε και από τον Πειραιά το πρωί της Δευτέρας καθώς εντοπίστηκε ένα πτώμα στο λιμάνι.

Πηγή: eleutherostypos.gr

Τραγωδία είχε συμβεί, πέρα από την Λέσβο και στην Βέροια, καθώς πριν λίγο καιρό βρέθηκε νεκρό ένα παιδάκι 2 ετών

Το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή αφού πρώτα το είχαν μεταφέρει οι γονείς του στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr, η σορός του άτυχου κοριτσιού μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για νεκροψία - νεκροτομή, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του και θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.