Τροχαίο με νεκρό στη Νέα Κίο - Σκληρές οι εικόνες από το σημείο

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τροχαίο με νεκρό στη Νέα Κίο - Σκληρές οι εικόνες από το σημείο

Πολύ σκληρές είναι οι εικόνες του τροχαίου που σημειώθηκε περίπου στις 19:30 το απόγευμα της Τρίτης, στην παραλιακή οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου. Απολογισμός του δυστυχήματος, ένας νεκρός άντρας ηλικίας 35 χρονών.

Ένας νεαρός που επέβαινε στη μηχανή του με κατεύθυνση προς τη Νέα Κίο, κάτω από αδιευκρίνιστες, προς το παρόν, συνθήκες, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που ερχόταν από τον κάθετο δρόμο της Δαλαμανάρας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα argonafplia.gr.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένα ζευγάρι και τα δύο παιδιά του, που δεν φέρονται να έχουν τραυματιστεί. Ο νεαρός ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως έχουμε και όλες τις εξελίξεις για το τροχαίο που σημειώθηκε στην Γλυφάδα με τον 25χρονο οδηγό της μηχανής που εγκαταλείφθηκε να ξεψυχήσει στο δρόμο, από τον οδηγό που τον παρέσυρε.

Ένας νεκρός μετά από τροχαίο στους Αγίους Θεοδώρους - Εικόνες σκληρές από το αυτοκίνητο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες στο 65ο χιλιόμετρο, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων. Στο ρεύμα προς Αθήνα ένας άνδρας κατέληξε νεκρός, αφού προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε προστατευτικό διάζωμα. Οι εικόνες από το σημείο και το αυτοκίνητο είναι σοκαριστικές.

Άγνωστος μέχρι στιγμής είναι ο λόγος του ατυχήματος, που είχε ως αποτέλεσμα να βγει από το δρόμο, να περάσει σε πάρκινγκ και να αφήσει την τελευταία του πνοή. Για τον απεγκλωβισμό του από το αυτοκίνητο χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής .

Αφού τον απεγκλώβισαν, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αττικής.

Ωστόσο χθες,σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Κατεχάκη. Υπήρξε νεκρός και οι πληροφορίες για το περιστατικό ανατριχιάζουν.