Βέροια: Εξελίξεις στη υπόθεση με την γυναίκα που βρέθηκε νεκρή, φορώντας μόνο εσώρουχο

Τι "βλέπουν" οι αρχές;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βέροια: Εξελίξεις στη  υπόθεση με την γυναίκα που βρέθηκε νεκρή, φορώντας μόνο εσώρουχο

Εξελίξεις με την υπόθεση της γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη Βέροια. Το πτώμα εντοπίστηκε να φορά μόνο το εσώρουχό του. Τι "βλέπουν " τώρα οι Αρχές;

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος γυναίκας, ηλικίας περίπου 45 ετών, η οποία βρέθηκε νεκρή φορώντας μόνο το εσώρουχο της. Το πτώμα εντοπίστηκε χθες, στις 7 το πρωί, πεταμένο στο δρόμο, έξω από σχολείο, στην περιοχή της Βέροιας.

Από τη διενέργεια της νεκροψίας- νεκροτομής διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της επήλθε από ασφυξία ενώ δεν εντοπίστηκαν ίχνη στραγγαλισμού. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για εκδιδόμενη γυναίκα, Ελληνίδα , πιθανόν Ρομά, η οποία έχασε τη ζωή κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης με άγνωστο άνδρα, μέσα σε αυτοκίνητο.

Μέχρι στιγμής, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο δράστης να έφραξε το στόμα της με το χέρι του, κατά την ερωτική πράξη και όταν διαπίστωσε ότι η γυναίκα δεν αναπνέει να πέταξε το σώμα της στο δρόμο. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Πηγή: grtimes.gr

Πέρα από την υπόθεση με τη νεκρή γυναίκα σοκ είχε προκαλέσει στη Βέροια και ο θάνατος ενός βρέφους

Νεκρό είναι ένα παιδί 2 ετών στην περιοχή της Βέροιας. Το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή αφού πρώτα το είχαν μεταφέρει οι γονείς του στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη ζωή του

Το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή αφού πρώτα το είχαν μεταφέρει οι γονείς του στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr, η σορός του άτυχου κοριτσιού μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για νεκροψία - νεκροτομή, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του και θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.