Σοκ για γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο - Τον απείλησαν

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ για γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο - Τον απείλησαν

Σοκ έχει προκληθεί για γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο με την είδηση ότι τον απείλησαν! Όπως έγινε γνωστό, του έστειλαν απειλητικό μήνυμα με μαχαίρι. Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες ωστόσο για το συμβάν;

Σύμφωνα με το athensmagazine.gr, θύμα διάρρηξης, αλλά και απειλών έπεσε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος, καθώς άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του, άρπαξαν το σκληρό δίσκο του λάπτοπ του, ενώ κάρφωσαν με μαχαίρι τη φωτογραφία του στην πόρτα, θέλοντας να του στείλουν με αυτόν τον τρόπο απειλητικό μήνυμα.

Ο δημοσιογράφος έχει ήδη καταθέσει δύο φορές στην Αστυνομία, ενώ με αστυνομική συνοδεία κλήθηκε στην κρατική ασφάλεια στη ΓΑΔΑ.

Ο Μανώλης Κυπραίος έχασε την ακοή του μετά από ρίψη χειροβομβίδας κρότου λάμψης από άνδρα των ΜΑΤ και σε απόσταση μόλις ενός μέτρου, στη στοά της Φιλελλήνων, στις 15 Ιουνίου του 2011, καλύπτοντας δημοσιογραφικά το μεγάλο συλλαλητήριο για το Μεσοπρόθεσμο. «Ο,τι και να κάνετε εμείς εδώ θα είμαστε... Ορθιοι!», έγραψε στο Twitter ο Μανώλης Κυπραίος.

Έλληνας δημοσιογράφος απειλή

Μιας και μιλάμε για επιθέσεις και δημοσιογράφους πρόσφατα έγινε γνωστό, πως επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους στην Τουρκία. Σοκάρουν οι πληροφορίες.

Εκτός από την υπόθεση με τον Έλληνα δημοσιογράφο, τρόμο βρήκε και πασίγνωστος ποδοσφαιριστής - Τον απείλησαν με όπλο

Ο τρόμος ήρθε για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή, αφού τον απείλησαν με όπλο!

Ο ίδιος βίωσε απίστευτες στιγμές σα να πρωταγωνίστησε σε θρίλερ!

Ο λόγος για τον πρώην άσο της Γιουβέντους, Κλαούντιο Μαρκίζιο.

Τρόμος για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή! Τον απείλησαν με όπλο!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport», ο Κλαούντιο Μαρκίζιο και η σύζυγός του Ρομπέρτα, γύρω στις 20:30 (ώρα Ελλάδας), βρισκόταν στο σπίτι τους στο Βίβονο, όταν δέχθηκαν επίθεση από τέσσερις ένοπλους κουκουλοφόρους ληστές.

Πένθος: Έφυγε από τη ζωή γνωστός ποδοσφαιριστής!

Τρόμος για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή! Τον απείλησαν με όπλο!

Υπό την απειλή δύο όπλων και ενός κατσαβιδιού, ο Μαρκίζιο αναγκάστηκε να δώσει χρήματα και κοσμήματα στους ληστές, οι οποίοι διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Ο Μαρκίζιο ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, η οποία ερευνά κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και την σχέση που μπορεί να υπάρχει με την πρόσφατη ανάρτηση υπέρ των Κούρδων που είχε κάνει ο Μαρκίζιο στα social media.