Κορωνοϊός: Χαμός στο NBA - Πέντε ομάδες σε καραντίνα

Αναστέλλεται η σεζόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Χαμός στο NBA - Πέντε ομάδες σε καραντίνα

Χαμός επικρατεί και στο NBA με τον κορωνοϊό! Πέντε ομάδες βρίσκονται σε καραντίνα μετά το πρώτο κρούσμα σε παίκτη ενώ αναστέλλεται και η σεζόν. Τι λένε οι νέες πληροφορίες;

Η λίγκα, μετά την είδηση πως ο Ρούντι Γκομπέρ είναι θετικός στον κορωνοϊό, αποφάσισε να διακόψει το πρωτάθλημα επ’ αορίστον, αλλά ταυτόχρονα προχωρά σε ακόμη πιο δραστικά μέτρα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, εκτός των Γιούτα Τζαζ, ομάδα στην οποία παίζει ο Γκομπέρ, θα μπουν σε καραντίνα όσες ομάδες αντιμετώπισε η ομάδα του τις τελευταίες δέκα ημέρες. Αυτές είναι οι Μπόστον Σέλτικς, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Τορόντο Ράπτορς, Ντιτρόιτ Πίστονς και Νιου Γιορκ Νικς.

Όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ των ομάδων θα τεθεί σε καραντίνα για τις επόμενες δύο εβδομάδες, καθώς υπάρχει ανησυχία πως ο Γάλλος σέντερ μπορεί να έχει μεταφέρει και αλλού την ασθένεια. Ο Γκομπέρ ασθένησε 24 ώρες πριν από το παιχνίδι με την Οκλαχόμα.

Όσο για τον Γκομπέρ φέρεται να είναι σε καλή κατάσταση σύμφωνα με τον Γάλλο γκαρντ των Ορλάντο Μάτζικ Εβάν Φουρνιέ. «Μίλησα στο τηλέφωνο με τον Ρούντι. Είναι καλά. Ας μην πανικοβαλόμαστε» έγραψε στο Twitter.

Απομένει περίπου ένα 20% των αγώνων της κανονικής περιόδου με τα πλέι οφ του ΝΒΑ να είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 18 Απριλίου χωρίς κανείς να διαβεβαιώσει ότι αυτό θα συμβεί κανονικά. Δείτε επίσης και ποιος βασιλικός γάμος κινδυνεύει από τον ιό! Φόβος στο παλάτι!

Πριν τον χαμό στο ΝΒΑ και τις πέντε ομάδες σε καραντίνα, θετικός στον κορωνοϊό και ο Tom Hanks με τη Rita Wilson

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκαν ο Tom Hanks και η Rita Wilson. Το διάσημο ζευγάρι είναι το πρώτο μεγάλο όνομα από τον χώρο του Hollywood, που κόλλησε τον θανατηφόρο ιό. Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Ο διάσημος ηθοποιός και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, βρίσκονται στην Αυστραλία, όπου ο Χανκς ένοιωσε αδιαθεσία. Τότε ήταν που πήγε να κάνει εξετάσεις σε νοσοκομείο και τα αποτελέσματα έδειξαν πως και οι δύο μολύνθηκαν.

Το ζευγάρι, βρίσκεται σε καραντίνα, με τον ηθοποιό να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, «Γεια σας. Εγώ και η Ρίτα βρισκόμαστε στην Αυστραλία. Νοιώθαμε κουρασμένοι και αισθανθήκαμε πως έχουμε κρυολόγημα και πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε κρυάδες που πήγαιναν και ερχόντουσαν, καθώς και πυρετό. Για να κάνουμε το σωστό, όπως πρέπει στον πλανήτη μας αυτή την εποχή, κάναμε το τεστ για τον κορωνοϊό και αποδείχθηκε θετικό. Τώρα, τι κάνουμε μετά; Υπάρχει ιατρικό πρωτόκολλο και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Οι Χανκς θα εξεταστούμε, παρατηρηθούμε, και απομονωθούμε όσο το απαιτεί η δημόσια υγεία και οι κανόνες ασφαλείας. Τίποτα παραπάνω προς το παρόν, θα προσεγγίζουμε το θέμα μέρα με την μέρα. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τα νεότερα. Να προσέχεται τους εαυτούς σας. Χανκς». Στο μεταξύ δείτε πόσο κοστίζει η εξέταση για τον κορωνοϊό στα ιδιωτικά θεραπευτήρια.