Κορωνοϊός: "Χτύπησε" και γνωστή εφημερίδα

Ποια η ανακοίνωσή τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός:

Νέο έκτακτο έσκασε πριν λίγο καθώς έγινε γνωστό πως ο κορωνοϊός "χτύπησε" και γνωστή εφημερίδα. Τι ανέφεραν στην επίσημη ανακοίνωση της καθημερινής; Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγιναν γνωστά!

Ο κορονοϊός και η επίσημη ανακοίνωση

"Σήμερα το πρωί διαπιστώθηκε ότι ένας εργαζόμενος στο site της εφημερίδας έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Ο ίδιος είναι πολύ καλά στην υγεία του. Η επιχείρηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προφύλαξη των εργαζομένων και την απρόσκοπτη λειτουργία της εφημερίδας.

Ευχόμαστε στον συνάδελφό μας περαστικά και είμαστε βέβαιοι ότι με την συμβολή των συνεργατών και αναγνωστών μας θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες." Τι λένε οι ειδικοί για τον πρώτο θάνατο στην Ελλάδα;

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού εκτός από την εφημερίδα είχαμε και στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε πριν από λίγο το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Τι αναφέρει το κρατικό κανάλι στην ανακοίνωση που έκανε σχετικά με τον εργαζόμενο που είναι φορέας του ιού.

Αναλυτικά η ενημέρωση που έκανε πριν από λίγο η κρατική τηλεόραση.

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού παρουσιάστηκε σήμερα και σε εργαζόμενο της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στο τμήμα ροής στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Άμεσα η διοίκηση της εταιρείας ήλθε σε επαφή με τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Γίνεται ήδη ιχνηλάτηση των προσώπων που έχουν έρθει σε στενή επαφή με τον νοσούντα. Παράλληλα και βάσει των οδηγιών των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, δόθηκε εντολή σε ειδικό συνεργείο να απολυμάνει το χώρο, ενώ η υπηρεσία χορηγεί ήδη όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που έχει προμηθευθεί τις τελευταίες εβδομάδες (μάσκες, γάντια κλπ) για την προστασία των εργαζομένων στους χώρους που παρουσιάστηκε το περιστατικό.Τι λένε οι ειδικοί για τον πρώτο θάνατο στην Ελλάδα;

Σε συνεχή επαφή με τον ΕΟΔΥ, η διοίκηση θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων και δευτερευόντως την απρόσκοπτη λειτουργία της ΕΡΤ, όπως επιτάσσει ο θεσμικός ρόλος της.