Κορωνοϊός: Αναστέλλει την λειτουργία του το McArthurGlen

Η ανακοίνωση του εκπτωτικού χωριού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Αναστέλλει την λειτουργία του το McArthurGlen

Το McArthurGlen το πλαίσιο των μέτρων της κυβέρνησης για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού ανακοίνωσε πως αναστέλλει την λειτουργία του.

Το εκπτωτικό χωριό είναι το πρώτο εμπορικό κέντρο που ανακοίνωσε θα παραμείνει κλειστό για το κοινό από σήμερα 14/03/2020.

Η σχετική απόφαση ελήφθη σε συνέχεια της εξάπλωσης του ιού COVID-19 και ακολουθώντας την τελευταία απόφαση της κυβέρνησης. «Η πρόθεσή μας είναι το εκπτωτικό χωριό να παραμείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας, ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Κι όμως μέσα στον πανικό που επικρατεί με τον κορωνοϊό, υπάρχει ελπίδα για τη θεραπεία! Αυτό είναι το φάρμακο που μπορεί να μας κάνει να γλιτώσουμε από τον επικίνδυνο ιό που δείχνει να εξαπλώνεται με ραγδαίες ταχύτητες.

Κλειστό λόγω κορωνοϊού εκτός του McArthurGlen και το Golden Hall λόγω φερόμενου κρούσματος

Κλείνει το Golden Hall λόγω φερόμενου κρούσματος Κορωνοϊού, όπως αναφέρουν πληροφορίες και να εφαρμοστούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους υπόλοιπους πολίτες που θα το επισκεφτούν.

H απόφαση του Golden Hall να κλείσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα το εμπορικό κέντρο πάρθηκε μετά τον εντοπισμό κρούσματος κοροναϊού.

Πολίτες που βρίσκονταν το μεσημέρι της Παρασκευής στο εμπορικό κέντρο άκουσε την ανακοίνωση πως το Golden Hall πως κλείνει για προληπτικούς λόγους. Η εταιρεία που διαχειρίζεται το Golden Hall αποφάσισε να κλείσει το γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, προκειμένου να γίνουν όλα όσα προβλέπονται από το πρωτόκολλο για τα μέτρα προστασίας.Δείτε και την καταγγελία του Τάσου Δούση για το πώς πλουτίζουν από τον ιό

ethnos.gr