Συναγερμός με κορωνοϊό στο Ελ. Βενιζέλος - Τι συνέβη;

Στιγμές αγωνίας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συναγερμός με κορωνοϊό στο Ελ. Βενιζέλος - Τι συνέβη;

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στο αερδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την είδηση πως δύο ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού σημειώθηκαν, σε μία πτήση προς Βουκουρέστι από Αθήνα. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα νωρίς το πρωί σε μια από τις αίθουσες αναχωρήσεων του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στο μεταξύ παρά τις προειδοποιήσεις του Υπουργείου, ο κόσμος βγήκε στις παραλίες. Δείτε εδώ φωτογραφίες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Δυο άντρες που ήταν να επιβιβαστούν σε πτήση από Αθήνα προς Βουκουρέστι αισθάνθηκαν αδιαθεσία και λίγα λεπτά μετά κατέρρευσαν μπροστά στους εμβρόντητους επιβάτες και υπαλλήλους του αεροδρομίου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές του αεροδρομίου.

Στην αίθουσα εμφανίστηκαν τρεις άλλοι άντρες με στολές προστασίας επιπέδου 3, μάσκες και ειδικά γάντια προκειμένου να παραλάβουν τους δυο ασθενείς, τους οποίους και μετέφεραν σε ειδικό χώρο προκειμένου να τους παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να τους μεταφέρει σε ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς που έχουν οριστεί από το υπουργείο Υγείας σχετικά με τον κορωνοϊό, για να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Πηγή: protothema.gr

Λίγη ώρα πριν το περιστατικό στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Σωτήρης Τσιόρδας ανακοίνωσε 38 νέα κρούσματα

Έσκασε έκτακτη είδηση μόλις τώρα! Ο Σωτήρης Τσιόδρας μέσα από επίσημη ανακοίνωσή του, ανέφερε πως τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που χτύπησαν τη χώρα είναι 38 ενώ ο συνολικός αριθμός των ασθενών ανέρχεται στους 228!

Στα 228 ανέρχονται πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, αφού το τελευταίο εικοσιτετράωρο επιβεβαιώθηκαν 38 νέα κρούσματα.

Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας ορισμένων αγορών. Δείτε εδώ ποιες είναι αυτές.

Οπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, πέντε ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ συνολικά 57 ασθενείς νοσηλεύονται.

Και τρίτος ασθενής που νοσηλευόταν με κορωνοϊό κατέληξε σήμερα, με λίγη ώρα διαφορά από τον 90χρονο με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα.

Ο τρίτος νεκρός της Ελλάδας, ήταν άνδρας 67 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου στις 12 Μαρτίου και από τότε νοσηλευόταν διασωληνομένος στην ειδική μονάδα απομόνωσης.

Ο 67χρονος πριν λίγες ημέρες είχε συνοδεύσει συγγενικό του πρόσωπο, που νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Αμέσως μετά ο άτυχος άντρας άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα του ιού.

Πηγή: protothema.gr