Κανείς δεν έμεινε σπίτι - Συνωστισμός στις παραλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Χαμός στους δρόμους!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κανείς δεν έμεινε σπίτι - Συνωστισμός στις παραλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις του Υπουργείου Υγείας για να μείνει ο κόσμος μέσα στο σπίτι, πολλοί ήταν αυτοί που αποφάσισαν να κάνουν την βόλτα τους στον ήλιο, με αποτέλεσμα να γίνεται συνωστισμός στις παραλίες τόσο σε Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη!

Χιλιάδες Αθηναίοι συνωστίζονται στις παραλίες σήμερα Σάββατο παρά τις σαφείς οδηγίες του υπουργείου Υγείας να αποφεύγονται οι συναθροίσεις για δυο τουλάχιστον εβδομάδες.

Στο μεταξύ πριν από λίγη ώρα ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό. Δείτε εδώ ποιος!

Οι τηλεοπτικές και διαδικτυακές καμπάνιες του «Μένουμε Σπίτι», οι συνεχείς ενημερώσεις, τα πρωθυπουργικά διαγγέλματα για την σοβαρότητα της κατάστασης, φαίνεται να μην πτόησαν αρκετούς πολίτες της χώρας, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό ξεχύθηκαν στις παραλίες προκαλώντας συνωστισμό στις πλαζ.

Παραλία άλιμος

Από την άλλη στην συμπρωτεύουσα, η παραλία της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως είναι η μόνη λύση διαφυγής για τους πολίτες, καθώς όλες οι καφετέριες είναι κλειστές, μετά τη χθεσινή απόφαση να κλείσουν καφετέριες, εστιατόρια, γυμναστήρια, θέατρα, κέντρα διασκέδασης και κινηματογράφοι, ως μέτρο πρόληψης ενάντια στον κορωνοϊό.

Παραλία Θεσσαλονίκης

Πηγή: protothema.gr

Σήμερα το πρωί η κυβέρνηση κυκλοφόρησε τηλεοπτικό σποτ για το #μένουμε_σπίτι

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ που κυκλοφόρησε η κυβέρνηση, προκειμένου να προωθήσει το κίνημα #μένουμε_σπίτι και να παρακινήσει τους πολίτες να αποφύγουν τις περιττές μετακινήσεις. Με τη φράση «κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό», ο ηθοποιός έστειλε το δικό του μήνυμα.

Πολλοί είναι οι celebrities που έχουν ξεκινήσει από χθες να προωθούν το εν λόγω κίνημα και να στέλνουν μηνύματα στους διαδικτυακούς τους φίλους προκειμένου να μείνουν στο σπίτι.

Δείτε εδώ και το μήνυμα που έστειλε η Ελένη Μενεγάκη για το #μένουμε_σπίτι!

Έτσι η κυβέρνηση, χρησιμοποίησε τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο νέο της σποτ, μέσα από το οποίο ο ηθοποιός δίνει τις αναλυτικές οδηγίες που χρειαζόμαστε, προκειμένου να μείνουμε σπίτι και να περιορίσουμε την εξάπλωση του επικίνδυνου ιού.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε: