Έγκλημα Κάτω Κηφισιά: Αυτός είναι ο αστυνομικός που προκάλεσε το φονικό

Τι υποστήριξε ο συνάδελφός του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκλημα Κάτω Κηφισιά: Αυτός είναι ο αστυνομικός που προκάλεσε το φονικό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το έγκλημα στην Κάτω Κηφισιά, καθώς στο φως έρχονται όλο και περισσότερα στοιχεία για τον αστυνομικό που προκάλεσε το φονικό. Τι υποστήριξε ο συνάδελφός του;

Σοκ έχει προκαλέσει το διπλό έγκλημα στην Κηφισιά με δράστη υπαρχιφύλακα που υπηρετεί στην Τροχαία Νέας Ιωνίας και θύματα την πρώην σύζυγό του και μια φίλη της, τις οποίες εκτέλεσε εν ψυχρώ το απόγευμα της Τετάρτης έξω από σούπερ μάρκετ.

Ο συζυγοκτόνος αστυνομικός Γιώργος Λιανός γνώριζε το πρόγραμμα εργασίας της πρώην γυναίκας του στο σουπερ μαρκετ όπως και το αυτοκίνητο της φίλης της και έτσι περίμενε την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να χτυπήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος των δύο γυναικών, ήταν γνώριμος στους συναδέλφους της πρώην συζύγου του καθώς κάθε τόσο πήγαινε στην εργασία της και της δημιουργούσε προβλήματα μιας και η άτυχη Πολυξένη τον είχε διώξει από κοντά της.

Ο αστυνομικός, ο οποίος είχε αποκτήσει δύο παιδιά, ηλικίας 5 και 8 ετών με την πρώην σύζυγό του, είδε τις δύο γυναίκες να βγαίνουν από το κτήριο και να πηγαίνουν στο αυτοκίνητο της φίλης της πήρε το όπλο του και πυροβόλησε προς το μέρος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άντρες του εγκληματολογικού περισυνέλεξαν τουλάχιστον δέκα κάλυκες από σημείο του άγριου φονικού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη Πολυξένη είχε χωρίσει τον υπαρχιφύλακα πριν από μερικά χρόνια αφού πληροφορήθηκε ότι την απατούσε. Ο αστυνομικός, λένε οι ίδιες πληροφορίες, της είχε ζητήσει συγγνώμη, όμως εκείνη δεν μπορούσε να το ξεπεράσει παίρνοντας την δύσκολη απόφαση του διαζυγίου. Εκείνος όμως, προσπαθούσε απεγνωσμένα να της αλλάξει γνώμη ενώ ορισμένες φορές γινόταν επιθετικός απέναντι της. Δείτε το πρόσωπό του αλλά και των θυμάτων του στο protothema.gr

Το χρονικό για την δολοφονία στην Κάτω Κηφισιά με τον αστυνομικό

Σκότωσε την γυναίκα του και μια φίλη της για οικογενειακές διαφορές στην Κηφισιά. Το έγκλημα αυτό πάγωσε τους κατοίκους της περιοχής το απόγευμα της Τετάρτης.

Δύο γυναίκες έπεσαν νεκρές από το χέρι του εν διαστάσει συζύγου της μιας που πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον τους, την ώρα που έβγαιναν από σούπερ μάρκετ στην οδό Αχαρνών 80 στην Κάτω Κηφισιά, στο οποίο εργάζονταν. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο δράστης έχει συλληφθεί, και φέρεται να είναι αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα της Τροχαίας.

Η αιτία του διπλού εγκλήματος σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά ήταν διαφορές ανάμεσα στον δράστη και την εν διαστάσει σύζυγό του για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Εξελίξεις υπήρχαν πρόσφατα και στην υπόθεση με τις άγριες δολοφονίες στην Κύπρο με νέο κύκλο καταθέσεων να ανοίγει αναφορικά με τον serial killer.

protothema.gr