Μας λένε να μείνουμε σπίτι και όλοι πάνε στα... χωριά - Φίσκα τα διόδια!

Οι εικόνες "μιλούν'

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μας λένε να μείνουμε σπίτι και όλοι πάνε στα... χωριά - Φίσκα τα διόδια!

Οι εικόνες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας από την κατάσταση που επικρατούσε στα διόδια της Ελευσίνας "μιλούν" από μόνες τους! Μπορεί να μας έχουν πει να μείνουμε στο σπίτι, ωστόσο οι Αθηναίοι φαίνεται να έχουν πάρει τον δρόμο για το... χωριό!

Ειδικότερα σήμερα Παρασκευή (20/3) και ενώ τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, έχουν πει στον κόσμο να μειώσει στο ελάχιστο τις μετακινήσεις του, τα διόδια της Ελευσίνας ήταν γεμάτα με αυτοκίνητα που έφευγαν από την πόλη.

Μπορεί η Πολιτεία και οι ειδικοί να μας λένε να μείνουμε στο σπίτι, καθώς είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να το ακούν όλοι. Λίγο το γεγονός ότι δεν δουλεύουμε, λίγο το ότι στο χωριό έχει πιο καθαρό αέρα και μάλλον ήταν αρκετό για να γεμίσουν τα διόδια με αυτοκίνητα!

Φίσκα τα διόδια της Ελευσίνας παρά τις οδηγίες που έρχονται για να μείνουμε στο σπίτι

Χιλιάδες Αθηναίοι και Αθηναίες ξεχύθηκαν στους δρόμους με τα αυτοκίνητα για να φύγουν για τα χωριά τους παρά τις οδηγίες που έχει δώσει η κυβέρνηση και η αστυνομία. Ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στο Open και δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι «άφρονες» αυτοί που το κάνουν και το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκθέσουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.

κίνηση διόδια Ελευσίνας

Ο ίδιος ανέφερε ακόμα ότι είναι "ανοιχτό" το ενδεχόμενο να έχουμε απαγόρευση της κυκλοφορίας, ειδικά και μετά από αυτές τις εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Να πούμε μάλιστα ότι στην Πάτρα αστυνομικοί αναγκάστηκαν να βγουν με το μεγάφωνο για να πουν στον κόσμο να φύγει από το πάρκο!

Δείτε και τα όσα είπε ο κ. Μπαλάσκας