Τραγωδία στην Κοζάνη - Νεκρή η μητέρα άντρα που πέθανε από κορωνοϊό

Μόλις λίγες ημέρες αργότερα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία στην Κοζάνη - Νεκρή η μητέρα άντρα που πέθανε από κορωνοϊό

Μια τραγωδία συνέβη στην Κοζάνη, όπου η μητέρα έχασε την μάχη με την ζωή μόλις λίγες ημέρες μετά και τον γιο της ο οποίος πέθανε από τον κορωνοϊό.

Ειδικότερα ο άντρας ήταν ο τέταρτος ασθενής που πέθανε από τον ιό στην χώρα μας, ενώ η μητέρα του απεβίωσε το βράδυ του Σαββάτου!

Η 81χρονη γυναίκα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με σοβαρά προβλήματα υγείας ενώ υποστηριζόταν με αναπνευστήρα. Η Κοζάνη μετράει ακόμα έναν νεκρό από κορωνοϊό, και ήταν ο 7ος, σύμφωνα και με τον Athensmagazine.gr.

Η σορός της μεταφέρθηκε με ειδικά εξοπλισμένο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.Ο 53χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στις 15 Μαρτίου και ήταν εργαζόμενος στο νοσοκομείο Κατοριάς.

Να πούμε ότι με στολές και μάσκες έγινε η κηδεία του πρώτου νεκρού από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. Ποια τα μέτρα που έλαβαν;

Πόσοι είναι όμως οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κροωνοϊό;

Ειδικότερα σύμφωνα και με την τελευταία ενημέρωση που έγινε από τους αρμόδιους στην Ελλάδα είχαμε χθες Σάββατο (20/3) 35 νέα κρούσματα από τον ιό.

Την ίδια ώρα οι νεκροί έχουν ανέβει στους 13, από 10 που ήταν την Παρασκευή (19/3)!

Σύμφωνα και με την χθεσινή ενημέρωση στην Ελλάδα τα κρούσματα είναι στο σύνολό τους 530 με 35 από αυτά να είναι νέα.

Παράλληλα είχαμε αύξηση και στο αριθμό των διασωληνομένων ασθενών οι οποίοι από 16 που ήταν χθες, σήμερα είναι στους 18, σύμφωνα και την ενημέρωση. Επίσης 19 είναι με εξιτήριο από το νοσοκομείο βάσει και των όσων είπε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας κατά την ενημέρωση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου.