Νεκρός από κορωνοϊό ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Lorenzo Sanz

Πένθος στην ομάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νεκρός από κορωνοϊό ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Lorenzo Sanz

Πένθος στην Ρεάλ Μαδρίτης καθώς πέθανε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας lorezo Sanz με τον γιο του να κάνει γνωστή την είδηση. Μάλιστα ο Sanz είχε προσβληθεί από τον κροωνοϊό, γεγονός που σύμφωνα και με τις πληροφορίες του στέρησε την ζωή.

Ειδικότερα ο Lorenzo Sanz πέθανε σε ηλικία 76 ετών καθώς δεν κατάφερε να καταπολεμήσει τον ιό με τον ίδιο να νοσηλεύεται μέρες τώρα σε νοσκομείο. Ο γιος του έκανε γνωστό το γεγονός γράφοντας χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στο Twitter:

"Μόλις πέθανε ο πατέρας μου. Δεν άξιζε τέτοιο τέλος και με αυτόν τον τρόπο. Φεύγει ένας από τους καλύτερους και πιο εργατικούς ανθρώπους που έχω δει στη ζωή μου. Η οικογένεια και η Ρεάλ ήταν τα πάθη του. Η μητέρα μου και τα αδέλφια μου τον ζήσαμε και τον απολαύσαμε". Να σημειωθεί ότι ο γιος του είναι πρώην παίκτης της ίδιας ομάδας στο μπάσκετ.

Ποιος ήταν ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ, Lorenzo Sanz που πέθανε από κορωνοϊό;

Ο Lorenzo Sanz γεννήθηκε το 1943 στην Ισπανία ενώ το 1995 έγινε πρόεδρος της θρυλικής Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία κατέκτησε και το Champions League το 1998. Στην προεδρία της ομάδας θα μείνει μέχρι και το 2000.

Όπως προαναφέραμε ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης βρισκόταν στο νοσοκομείο ήδη από τις 17 Μαρτίου καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοίό. Δυστυχώς, αφού ήταν και στις ευπαθείς ομάδες, δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και απεβίωσε με τον γιο του να κάνει την συγκινητική ανακοίνωση με ανάρτηση του.

Να πούμε στο σημείο αυτό ότι μια εξέλιξη με τον ιό στον χώρο του αθλητισμού είχαμε και στην Ελλάδα με τον Κώστα Σλούκα να κάνει εξετάσεις. Τι έδειξαν;